.

.

Декорации на 4 юли, Патриотични Гирлянди, 3 Комплекта от прозореца на осветителни тела с вендузата, Червени, Бели, Сини, Междузвездни Силуэтные осветителни Тела, При?

Декорации на 4 юли, Патриотични Гирлянди, 3 Комплекта от прозореца на осветителни тела с вендузата, Червени, Бели, Сини,

BGN 10.19

Брой продукти
На склад

14 Светлини юли-В комплекта са включени 3 звезди в прозорците, червени, бели и сини три цвята, които ще ви помогнат да осветява вашата конкретна патриотична партия.Не е нужно да се притеснявате за това, за да дарят на своите деца, момичета, момчета, юноши, приятели и т. Приказни светлини работещи на батерии -захранва от 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта).Всеки led светлини с ниско напрежение, които изобщо не се нагрява. Лесно се инсталира навсякъде - благодарение на дизайна нещастници и куки, можете лесно да инсталирате тези патриотични гирлянди на прозорец, стена, врата и т. Преди монтаж се уверете, че търтей чиста, и можете да добавите подходяща вода, за да увеличат сцеплението. Декорации за Деня на независимостта-Този led лампа ще се превърне в едно чудесно решение за декорация на Деня на независимостта на 4 юли.Този гирляндный лампа идеално за това, да се придържа към завесите на прозореца, на стената, вратата, на дървото във вашия дом, спалня, детска, детска стая, дневната, кухнята, ресторанта и като украса за Ден на памет. Доверете се на нас - ние имаме добри продукти и добро отношение.Ако имате някакви въпроси по време на употреба, моля не се колебайте да се свържете с нас. На 4 юли Илюминатори, Декорации за Деня на Независимостта, 3 Комплекта Висящи гирлянди под формата на звезда с блещукащите светлини на присосках за патриотични дизайн в чест на Деня на паметта - Червено, бяло, синьо.

Други функции

Най-добри сделки