.

.

Alipis Издувам за тялото Дръпвания за душата на Гъба за миене на съдове Гъба За Баня Топки от Люфы за Баня Възглавници от Люфы Ръкавици Топка За Баня Кърпа за баня Пъту?

Alipis Издувам за тялото Дръпвания за душата на Гъба за миене на съдове Гъба За Баня Топки от Люфы за Баня Възглавници от Люфы

BGN 11.94

Брой продукти
На склад

Гъба от люфы за душата : ?? Просто нанесете душ гел или на сапун за топчета за вана, за да се радват на пълноценен и напълно чиста кожа на тялото, без това да й навредиРукавица за гъба : ??Можете да отшелушивать, почистване, успокоява кожата с помощта на сапун за измиване на тялото care или гел за душ по време на намыливания.И триене комфортно.Люфа за пътуване : топчета за вана е изработена от материал за и употреба. Отшелушивающая люфа : Просто нанесете душ гел или на сапун за топка за баня, че да се получи гъста пяна, напълно почистване на кожата на тялото, без това да й навреди.Скраб от люфы : ?? Крушка за къпане е подходящ, както за мъже, така и за жени.Гъба от люфы за душата : ?? Просто нанесете душ гел или на сапун за топчета за вана, за да се радват на пълноценен и напълно чиста кожа на тялото, без това да й навреди.Рукавица за гъба : ??Можете да отшелушивать, почистване, успокоява кожата с помощта на сапун за измиване на тялото care или гел за душ по време на намыливания.И триене комфортно.Люфа за пътуване : топчета за вана е изработена от материал за и употреба. Отшелушивающая люфа : Просто нанесете душ гел или на сапун за топка за баня, че да се получи гъста пяна, напълно почистване на кожата на тялото, без това да й навреди.Скраб от люфы : ?? Крушка за къпане е подходящ, както за мъже, така и за жени.Пратката включва 1 х топчета за вана Характеристики -Размер : около 40x30x0,8 см рукавица за гъба. - Материал : полиетилен част от гъба. - Цвят : Скай, синята отшелушивающая гъба. - Просто нанесете душ гел или на сапун за топчета за вана, за да се радват на пълноценен и напълно чиста кожа на тялото, без да причиняват никаква вреда отшелушивающей гъба за кожата. - Топка за къпане е подходящ, както за мъже, така и за жени, които използват обратна луфа. - Можете да отшелушивать, почистване, успокоява кожата с помощта на сапун за измиване на тялото care или гел за душ по време на намыливания.А триенето е удобна гъба за баня. - Топчета за вана е изработена от материал за трайно и устойчиво използване на чистач за баня.Информация за Товареloofah pad Този на топка за душата е изработен от полиетилен и може да се комбинира с гел за душ и сапун, което позволява напълно да изчистите кожата на тялото, без да я повреди. дъвка за душата Мрежест топката за душа и ще ви помогне да се отпуснете и да се насладите на душ.

Други функции

Най-добри сделки