.

.

[2] Зелени гирлянди в Деня на Св. Патрик, само 28 метра и 80 led непромокаеми гирлянди Лъки Shamrocks, работещи на батерии, за украса на Деня на Св. Патрик ирландски парти, Годи?

[2] Зелени гирлянди в Деня на Св. Патрик, само 28 метра и 80 led непромокаеми гирлянди Лъки Shamrocks, работещи на батерии,

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Възхитителен дизайн зелени трилистников : В комплекта са включени 2 броя красиви led гирлянди Лъки Green Shamrocks, всяка венец е с дължина 14 метра и 40 led крушки на нея, която притежава висока степен на гъвкавост, така че може да се согнута във всякаква формаИдеален за декорация на помещения и на открито, идеален за честването на Деня на Св. 40 led светлини shamrocks на батерии : Празничен декор Лъки Green Shamrocks с Деня на Св. Патрик е оборудван с 40 led фенери.Има 3 режима на подсветката (постоянно включен, проблясване и изключване).Led фенери и гирлянди работят от 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени).Те не ще бъдат ограничени до кабелите за захранване.Ти можеш да го поставите където си пожелаете.Здрав и водоустойчив : И лампата, и тел е водоустойчив, така че можете лесно да се пренасят и поставят венци на удобно място.Но отделението отделение не е водоустойчив, той трябва да бъде далеч от водата.Управлението на един ключ опростява настройката и оформяне на led гирлянди Лъки Green Shamrocks String Светлини.Декор за различни поводи : ще стане чудесно допълнение към Деня на Св. Патрик и празничната декор. Осветителни тела в Деня на Св. Патрик : подходящ декор за врати, прозорци, камини, за да даде своя дом нотка на весела дух.Превърнете вашите стени в прекрасен изглед, който ще привлече най-близките си роднини и приятели в дома си, за да прекарате една щастлива вечер, а не само в Деня на Св.Възхитителен дизайн зелени трилистников : В комплекта са включени 2 броя красиви led гирлянди Лъки Green Shamrocks, всяка венец е с дължина 14 метра и 40 led крушки на нея, която притежава висока степен на гъвкавост, така че може да се согнута във всякаква форма.Идеален за декорация на помещения и на открито, идеален за честването на Деня на Св. 40 led светлини shamrocks на батерии : Празничен декор Лъки Green Shamrocks с Деня на Св. Патрик е оборудван с 40 led фенери.Има 3 режима на подсветката (постоянно включен, проблясване и изключване).Led фенери и гирлянди работят от 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени).Те не ще бъдат ограничени до кабелите за захранване.Ти можеш да го поставите където си пожелаете.Здрав и водоустойчив : И лампата, и тел е водоустойчив, така че можете лесно да се пренасят и поставят венци на удобно място.Но отделението отделение не е водоустойчив, той трябва да бъде далеч от водата.Управлението на един ключ опростява настройката и оформяне на led гирлянди Лъки Green Shamrocks String Светлини.

Други функции

Най-добри сделки