.

.

Быстроразъемный Градински маркуч, с 4-ходова директен капкомер за напояване на Селскостопански Оранжерии, Дождевальный апарат За напояване, Краен за поливане, Гра?

Быстроразъемный Градински маркуч, с 4-ходова директен капкомер за напояване на Селскостопански Оранжерии, Дождевальный апарат

BGN 9.22

Брой продукти
На склад

Лесен за свързване конектор за непрекъснат поток на водата е чудесно средство за свързване на градински принадлежности и водопроводни тръбиЛесно се свързва и отсоединяется. 1, благодарение на турбулентному на хората с увреждания поток, в случай на промяна на налягането на потока може да се поддържа стабилно в определен диапазон. 2, лесна инсталация, защита от запушване, дълъг срок на експлоатация;. 3, така че всеки от саксията равномерно напояване, играе ролята на прецизно напояване. 4, лек, за да се движат, според разреженному на растението, за да коригира позицията на падане на стрелката.Лесен за свързване конектор за непрекъснат поток на водата е чудесно средство за свързване на градински принадлежности и водопроводни тръби.Лесно се свързва и отсоединяется. 1, благодарение на турбулентному на хората с увреждания поток, в случай на промяна на налягането на потока може да се поддържа стабилно в определен диапазон. 2, лесна инсталация, защита от запушване, дълъг срок на експлоатация;. 3, така че всеки от саксията равномерно напояване, играе ролята на прецизно напояване. 4, лек, за да се движат, според разреженному на растението, за да коригира позицията на падане на стрелката. Комплекти за бързо свързване може да спести много време.Адаптер осигурява солидна, надеждна кацане и херметична връзка.100% и най-високо качество, Подходящи за малки, средни и големи саксийни растения, на основание на дървета, дървета, овощни дървета, мостови тенджери, тенджери и друго домашно градинарство.Основни характеристики : 1. В този параграф попадат стрелките на лабиринта, дълъг път поток, структура дръжки на стрелката. Ефективно налягане, точно равномерно капание. инфильтрационное напояване, водата по буталото, за да се избегне ерозията на почвата или матрица. съвместно се използват пипети с компенсация на налягане, които играят ролята на постоянен поток.За увеличаване на обезщетение за натиск и способност за предотвратяване на течове. Поддръжка на множество комбинации, за да отговори на различните нужди на вашите проекти.Предимства : 1, благодарение на турбулентному на хората с увреждания поток, в случай на промяна на налягането на потока може да се поддържа стабилно в определен диапазон.2, лесна инсталация, защита от запушване, дълъг експлоатационен живот; 3, за всеки от саксията равномерно орошался, играе ролята на прецизно напояване.

Други функции

Най-добри сделки