.

.

Yardwe 1 бр. Подарък Кутия за Бонбони във формата на Кюлчета, Шоколадови Декорации, Украса Торта, Контейнери За Кифли, Кутия За Закуски, Богатство, Играчка под формата н?

Yardwe 1 бр. Подарък Кутия за Бонбони във формата на Кюлчета, Шоколадови Декорации, Украса Торта, Контейнери За Кифли, Кутия За Закуски, Богатство,

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

ПП Сватбена украса : изящна изработка и красив външен вид предоставят на неговата популярност и практичност.Подаръчни кутии за бисквити : Creative формата на златни кюлчета и външен вид може да направи на вас и вашите гости дълбоко впечатление.Сватбена украса : 【ДИЗАЙН】 Creative формата на златни кюлчета и външния вид ще остави у вас и вашите гости дълбоки впечатления и това може да ви донесе късмет.Калъф-органайзер за бродерия : Ярък цветен дизайн ще ви помогне да създадете празнична и активна атмосфера на сватбени партита.Кутия за закуски за децата са : Дърворезба извършва внимателно, думи ясни и реалистични; кюлчета злато символ на богатство и просперитет.Пратката включва 1 x кутия за съхранение Характеристики -Размер : Около 25,00 X15,00 X13,00 см./9,82 X5,89 X5,11 инча празна банка за бонбони. - Цвят : Подарък кутия за бонбони, на Златна сватба. - Материал : PP юан bao wealth. - Класификация на шоколадови бонбони, на сушени плодове, леки закуски и шоколадови бонбони разбираемо, и вие можете с един поглед да се види в тях китайски чар просперитет. - Той ефективно може да се сортира и да публикувате различни кутии за леки закуски, плодове, ядки и т. - Много е подходящ за споделяне на сушени плодове или закуски с гостите по време на свободното време или за детски празници. - Майстор извършва с особено внимание, думи ясни и реалистични; кюлчета злато символ на богатство и просперитет шоколадови подарък кутии. - Пластмасов материал PP, здрав и издръжлив, както и контейнер за детски закуски със срок на служба.Информация за ТоварахпласТиковый блок Е добър контейнер за съхранение на шоколадови бонбони, сластей, закуски и др Украса "Богатство и късмет" без дъно, кръгло и меко дъно, вогнутое без.детски играчки достатъчно капацитет, за да побере много бонбони.бар богатство ян бао Този предмет представлява креативную и изискан подарък кутия за съхранение на шоколадови бонбони, произведени от качествена пластмаса полипропилен, който е трайна употреба.

Други функции

Най-добри сделки