.

.

Комплект Стикери за конзола и контролер PS5 Skins Винил Защитен калъф за Playstation 5 Wrap Disc Edition (Dark Scientist)

Комплект Стикери за конзола и контролер PS5 Skins Винил Защитен калъф за Playstation 5 Wrap Disc Edition (Dark Scientist)

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

?【Применимая модел и съвместимост】 - е Съвместимо само с ВЕРСИЯТА на ДИСК (CD ROM)Моля, запознайте се с описанието на продукта, преди да купите. ?【Пълна защита】 - Осигурете защита на вашата PS5 без да се нарушава функционалността на устройството.Водоустойчив материал за вашата PS5 предпазва от вода, драскотини, отпечатъци от пръсти, прах и, най-важното е, че това няма да се отрази на отвеждане на топлината от игрова конзола. ?【Премиум качество】- стикер е направена от висококачествен PVC. Лазерен печат с резолюция 4 K, яснота превъзхожда другите видове печат с резолюция 1080 P, представени на пазара.Благодарение на точната технология за рязане на стикери са подходящи за вашата PS5. ?【Лесна инсталация】- Многопластова и гладка стикер-винетка дава възможност за лесно обличане, записвам към повърхността, почистване и стреля.Не пузырится при нанасяне на етикети и не оставя следи при отклеивании.Не е нужно да се притеснявате за това, че вашата PS5 се нараните, паднете след спирането му. ?【Пратката съдържа】- В процес на изграждане са включени висококачествени кожи, парцал за прах, алкохол кърпички за почистване на повърхността на конзолата. 2 етикети на конзолата (отпред и отзад) + 2 етикети на контролер + 1 стикер за центъра.

Други функции

Най-добри сделки