.

.

Набор на татуировка-машинки HOUKAI Интерфейс на Ротационен Комплекти Писалки с мастило за Татуировки с Касети с Игла Подарък за татуировка-боди-арт (Цвят: сив)

Набор на татуировка-машинки HOUKAI Интерфейс на Ротационен Комплекти Писалки с мастило за Татуировки с Касети с Игла Подарък за татуировка-боди-арт

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Двигател внесен от, 10 000 об / мин 2 части могат да се разглобяват.Противоскользящий дизайн с ръчно управление.Космически алуминиев материал.Висока якост, устойчивост на удар, по-ярък цвят.Характеристика : Двигател внесен от, 10 000 об /мин2 информация може да бъде ръчно, конструкция от гранули противоскользящего алуминиев материал, дълъг живот, висока якост, устойчивост на удар, по-ярък цвят Разстояние между иглите : 4 мм Начална напрежение : 6 В Работно напрежение : 8-10 Параметри на продукта : Материал : алуминий Изходно напрежение : 6 7 8 9 11 Входно напрежение : 5 vdc/1 Режим на зареждане : type-c бързо зареждане на Свързване : Капацитет на батерията : 1300 Мачразмер : 27,5 *62,8 мм Од : 57 години. Од : 122g Защитен механизъм : 1. Защита от късо съединение на изхода 2. Защита от зареждане с два входа (батерии и такси за управление са снабдени с защита от загуба на равновесие, перерегулирования и прекомерно освобождаване) Ръководство за експлоатация : 1. Натиснете и задръжте бутона на захранването за 2 секунди за да включите / изключите. Натиснете бутона на захранването, за да регулирате напрежение 6 7 8 9 11 Век 3. Изтегляне по подразбиране при пусковом напрежение 10 в рамките на 0,2 с, след това заредете до последно на работното напрежение на паметта.It превключва на картографиране на капацитета на батерията без работа в продължение на 2 секунди, и показател е в режим на дишане, пет индикатори представляват 20% от капацитета си, натиснете бутона за да се върнете към показване на напрежение. Индикатор мига по време на зареждане на батерията, спрете да мига, когато е напълно заредена работи за защита от перерегулирования. Капацитетът на батерията е 1200 ма батерия, 3.5 часа за пълно зареждане от зарядното устройство за над 1 А, около 8 часа на работа при 8 В. Тази батерия е предназначена само за ротационни машини, но не и за макара с макара машини. Не използвайте този пакет по време на зареждане.Описание : в зависимост от използването на напрежение, на настройка за контрол на интензивността на размера и честотата, клетва за мъгла, цвят, портрет на тотема, нова и стара традиция, американски и европейски стилове, можете да контролирате малка травма, бързо оцветяване на Помещение включва 1 бр. на татуировка-машина.

Други функции

Най-добри сделки