.

.

uxcell M20x1,5 мм орех с размер на отворите слот, от въглеродна стомана марка 4,8, гайки с шестигранным заключване, черни, 5 бр.

uxcell M20x1,5 мм орех с размер на отворите слот, от въглеродна стомана марка 4,8, гайки с шестигранным заключване, черни, 5 бр.

BGN 16.99

Брой продукти
На склад

Зъбите са предназначени за поставяне шплинта за фиксиране на болтовете при използване на устройството с просверленным опашкаОбикновено се използва в промишлеността за фиксиране на лагерите на предните колела или ступиц до най валам товарни автомобили.Подходящ за някои видове ремонт и поддръжка на машиностроителната промишленост, складове, гаражи, за определяне на домакински мебели и т. Обикновено се използва в промишлеността за фиксиране на лагерите на предните колела или ступиц до най валам товарни автомобили.Подходящ за някои видове ремонти и техническо обслужване на машиностроителната промишленост, складове, гаражи, за определяне на домакински мебели и т. [Резба] - Размер на конец : M20; Стъпка на резба : 1,5 мм / 0,06 инча; Ширина бразда : 5.5 мм / 0,22 инча. [РАЗМЕР] - широчина 1,18 инча (30 мм) на напречното сечение, височина 0,87 инча (22 мм), пълна височина на резби 0,55 инча (14 мм), Клас : 4,8. [Неща] - Изработена от въглеродна стомана с почерневшей повърхност, тази шестостенни гайка с прорези се отличава с висока твърдост, лесно се поддава на корозия, деформиран, износостойкая и антикорозионна. [Определяне] - Зъбите са предназначени за поставяне шплинта за фиксиране на болтовете при използване на устройството с просверленным опашка.Подходящ за шплинта размер 4x36 mm. [Помощта] - Обикновено се използва в промишлеността за фиксиране на лагерите на предните колела или ступиц до най валам товарни автомобили.Подходящ за известно ремонт и поддръжка на машиностроителната промишленост, складове, гаражи, за определяне на домакински мебели и т.

Други функции

Най-добри сделки