.

.

2 Опаковки Черен Организатор под мивката, на Организаторите за мивки и съхранение, TITETE 2 Нива, Прибиращ се Шкафче За Баня Органайзер Под мивката с 16 Куки, 4 дръжки, 10 в?

2 Опаковки Черен Организатор под мивката, на Организаторите за мивки и съхранение, TITETE 2 Нива, Прибиращ се Шкафче За Баня Органайзер

BGN 39.66

Брой продукти
На склад

?ОБНОВЕН разтегателен органайзер под мивката - Организаторите и място за съхранение под мивката може да органайзер под мивката се предлага с 16 странични куки, 6 дълги вагонками, 4 къси вагонками, 4 дръжки, 2 висящи чаши и 16 пыленепроницаемыми капак с дупки, най-подходящи аксесоари за мивкиМаксимално използване на вертикално пространство.Долу са чекмеджета, че облегчало достъп до теми задната редица. ?ДОПЪЛНИТЕЛНО ще ПОЛУЧИТЕ 10 подвижни разделители - органайзер за баня под мивката разполага с 10 подвижни разделители за индивидуална организация на разделители, могат да бъдат демонтирани и изпълнена в стил "направи си сам", а с 8 отправни тръби, оцветени в дебели корпус от черна кована стомана, което предотвратява образуването на ръжда и увеличава опорна тръба на 1,6 инча, под кухненската мивка могат да се съхраняват по-големи обекти. ? ВИСОЧИНА 10 инча РАЗМЕРИ за ПО-голям КАПАЦИТЕТ - организаторите и място за съхранение под мивката са идеални размер : L15,5 "x W8,5"x H13", специално увеличена долната кошница, високо размер : 15 инча (включително и от дръжката), долна кутия побира елементи с височина до 10 инча, място за съхранение под кухненската мивка е подходящ за поставяне под мивки, кухни, бани, шкафове, работни маси, плотове, офиси, дневен тракт и така нататък. ? Лесна инсталация И лесна за почистване - Разтегателен органайзер за баня под мивката не се нуждаят от инструменти за настройка, трябва да инсталирате само за 2 минути, дизайн кошници с отвори е не само красива, но и не може да доведе до натрупване на вода, лесно почистване и не се страхува от петна.Повторяемая за разглобяване и сглобяване. ? Най-ДОБРИТЕ подаръци и удовлетворенное рум - органайзер под мивката може да се изпрати като подарък на семейството и приятелите си, те много ще се хареса органайзер под мивката.Когато имате някакви въпроси, моля, веднага се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ TITETE ПОД ОРГАНИЗАТОРА ЗА МИВКИ?. Обновен органайзер за плота в банята стана по-силен, стабилен и издръжлив.Ако ви е трудно да се намери нещо под мивката, трябваше да копаят и да копаят навсякъде, имате нужда от баня за съхранение под шкаф, която ще ви помогне.Нашият организатор под прибира гардероб оборудван с водач за плъзгане в долния кутия винаги ще се движи по жлеба на скалата при скольжении, не се тревожи за падането на земята.

Други функции

Най-добри сделки