.

.

Sewroro 4 бр. Превръзки на Главата на Деня на Независимостта, Обогатяване с Флага на сащ, Патриотични Цветни Ленти, Червена, Бяла, Синя Панделка за Коса, Аксесоари за Кос?

Sewroro 4 бр. Превръзки на Главата на Деня на Независимостта, Обогатяване с Флага на сащ, Патриотични Цветни Ленти, Червена,

BGN 25.62

Брой продукти
На склад

4 бр лента за коса в Деня на независимостта, декоративни щипки за коса, вечерни превръзки за фотография.Този набор от цветни чалми на главата са подходящи за такива случаи, като празник на 4 юли, деня на независимостта, на честването на деня на паметта, за почитане на ветераните.Еластична и моющаяся : зелена лента за коса изработена от стабилна тъкан, гъвкава, дишаща и обмислени.Класически патриотичен стил : патриотическая кърпа и комплект бижута с Деня на независимостта са декорирани с елементи на американското и изпълнени в класически червени, бели и сини цветове. един от най-добрите варианти за вас. лента за коса в Деня на независимостта, декоративни щипки за коса, вечерни превръзка на главата, подпори за фотосесия Характеристики - Цвят : пъстър Материал : Пластмаса Размер : 23,00 X18,00 X2,00 см, 9,04 X7,07 X0,79 инча Предпоставка включва 3 х щипки за коса, 1 х лента за коса.

Други функции

Най-добри сделки