.

.

Микрометър, Точно измерване на Професионален Микрометър дебелина Механичен дизайн, Лесна за използване за определяне на отклонения на формата (75-100 /0,01 мм)

Микрометър, Точно измерване на Професионален Микрометър дебелина Механичен дизайн, Лесна за използване за определяне на отклонения

BGN 47.04

Брой продукти
На склад

Степенна структура : Точно ръчна структура прави четенето по-интуитивно и удобноА вградени устройства ограничения усилия осигурява точното и многократно четене на показания.Точно измерване на : Ефективно измерване на една ръка осигурява точност на данните от измерванията в реално време.Вие можете с увереност да избират линия!.На площ от сплав : Измервателна повърхност от цементированного сплав осигурява дълготрайна стабилност линия, бъдете сигурни в нейното използване!.Широко приложение : Този микрометър широко се използва за измерване на различни външни размери и отклонения по форма.И може бързо да пуснат в ход.Удобна переноска : Благодарение на по-малък размер и лесно теглото можете лесно да вземе тази линия със себе си, за да помогне в работата. Степенна структура : Точно ръчна структура прави четенето по-интуитивно и удобно.А вградени устройства ограничения усилия осигурява точното и многократно четене на показания. Точно измерване на : Ефективно измерване на една ръка осигурява точност на данните от измерванията в реално време.Вие можете с увереност да избират линия!3. На площ от сплав : Измервателна повърхност от цементированного сплав осигурява дълготрайна стабилност линия, бъдете сигурни в нейното използване!4. Широко приложение : Този микрометър широко се използва за измерване на различни външни размери и отклонения по форма.И може бързо да пуснат в ход. Удобна переноска : Благодарение на по-малък размер и лесно теглото можете лесно да вземе тази линия със себе си, за да помогне в работата.Начин на употреба : Отворете опаковката и извадете продукт за използване.Параметри : Тип на продукта : Точността на микроопределения : 0,01 мм Материал на измервателната повърхност : Алуминиева сплав Осъществяване списък : 1 х Микрометър 1 x Кутия за съхранение 1 х ключ 1 х Ръководство за or1 x Микрометър 1 x Кутия за съхранение 1 х ключ 1 х аксесоар Забележка : 1. Не разбиване на микрометър по свое желание. Почистете кутията след употреба, за да запазите микрометър.

Други функции

Item Type:
Micrometer
Measurement Accuracy:
0.01mm
Measuring Surface Material:
Aluminum Alloy
Package List:
1 x Micrometer:
1 x Storage Box :
1 x Wrench :
1 x Manual :
or:
1 x Micrometer:
1 x Storage Box :
1 x Wrench :
1 x Accessory :
Note:
1. Do not disassemble the micrometer at will. 2. Wipe the box after use to keep the micrometer .:
Най-добри сделки