.

.

Калъф за мобилен телефон, съвместим с калъф за iPhone 13 - Екологичен, произведен от растения, с каишка през рамото си, Подвижна Регулируема каишка, Екологично Чист Черв?

Калъф за мобилен телефон, съвместим с калъф за iPhone 13 - Екологичен, произведен от растения, с каишка през рамото си, Подвижна Регулируема

BGN 4.59

Брой продукти
На склад

[ИНДИВИДУАЛНА индивидуализиране] е Съвместим само с i Phone на Apple 13 [Биоразлагаемый калъф за i Phone 13] Калъф за i Phone 13 е изработен от стъблата на пшеницата, така че i Phone 13 след 1 година да се разпадне на въглероден двуокис и вода. [Калъф за носене с регулируема каишка за i Phone 13] Ти можеш да се справиш с дължина на каишка, да го носят през рамо или да виси на врата му, освобождавайки ръката си. [Максимално защитен калъф за вашия телефон] Релефни издатини осигуряват допълнителна защита на екрана и камерата от надраскване на повърхността.Леки материали от стъблата на пшеницата правят този тънък калъф, удобен за носене в джоба и лесен за инсталиране или извличане. [Точни деколтета] Благодарение на чист вырезам и отзивчиви бутони на капака на телефона лесен достъп до всички пристанища (камери, тонколони, микрофони и т.Съвместим с екологично чисти калъф за i Phone 13.

Други функции

Най-добри сделки