.

.

Камуфляжный неопреновый калъф за защита на обектива на камерата (Real Tree Max5) на Canon с 28-300Is, Realtree Max5 (lc28300m5)

Камуфляжный неопреновый калъф за защита на обектива на камерата (Real Tree Max5) на Canon с 28-300Is, Realtree Max5 (lc28300m5)

BGN 48.53

Брой продукти
На склад

Защита от удари, убождания, чакъла и на такива елементи като вода, пясък, прах и т Камуфляжные модели помагат да се скрие формата на лещи. неопренови действа като термична бариера, който предпазва ръцете от студ и горещина.Фишове, Както ръкав.Произведено в САЩ.Линзовое покритие.Защита от удари, убождания, чакъла и на такива елементи като вода, пясък, прах и т. Камуфляжные модели помагат да се скрие формата на лещи. неопренови действа като термична бариера, който предпазва ръцете от студ и горещина.Фишове, Както ръкав.Произведено в САЩ.Линзовое покритие.Покритие на обектива на Canon с 28-300is F3.6 от естествено дърво, Макс. Седалките за телефото обективи Обектив Coat осигуряват на вашето ценен оборудване известна защита от драскотини и удари, при запазване на неговата стойност при препродажба.Това също помага за промяна на формата на лещата, което го прави по-малко видими за дивата природа.Моля, обърнете внимание, че покритие на обектива Canon 28-300 is не може да затворите фиксирана част на корпуса на обектива се дължи на това, че корпуса на обектива се измъква / се прибира, оставяйки открити приблизително 3 инча при пълно осъществяване на обектива.

Други функции

Най-добри сделки