.

.

Универсален сорбент NPS SFG-70 Spilfyter Streetfyter Однокомпонентный, с назъбвания, дължина 18 x Широчина 16 инча, сив (опаковка от 200 броя)

Универсален сорбент NPS SFG-70 Spilfyter Streetfyter Однокомпонентный, с назъбвания, дължина 18 x Широчина 16 инча, сив (опаковка

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Цената На цена леки, но достатъчно здрав, за ежедневна употребаЗадълбочаването на Скреплено за издръжливост.Усъвършенстван център за индивидуално напасване. Абсорбира и задържа масло, вода, разтворители, охлаждащи течности, и т. Цената На цена леки, но достатъчно здрав, за ежедневна употреба.Задълбочаването на Скреплено за издръжливост.Усъвършенстван център за индивидуално напасване. Абсорбира и задържа масло, вода, разтворители, охлаждащи течности, и т. Цената На цена леки, но достатъчно здрав, за ежедневна употреба.Задълбочаването на Скреплено за издръжливост.Усъвършенстван център за индивидуално напасване. Ексклузивна опаковка Grab And Go Осигурява лесна преносимост и съхранение.Бали спретнато подредени един върху друг - повече няма Опрокидывающихся палети.Найлонова торбичка в свие опаковката Плътно прилепнала към прокладкам с сорбентом - дръжте подложки защитени При съхранение или При съхраняване на открито В лошото време.Намаляване на използването на суровини - В опаковката, за да се използва по-малко Полиамид.Абсорбира и задържа масло, вода, разтворители, охлаждащи течности, и т. Поддържа чистота и сухота на пола. Поставете оборудване под и около нея, използва се за изравняване на рафтовете на магазините и за прибиране на реколтата.Използвайте като парцал за бързо избърсване. Дебелината на един тегло.Размери 18 см в дължина и 16 см в дължина.Абсорбира до 30 литра / 114 литра в чантата.

Други функции

Най-добри сделки