.

.

Dwi Dowellin 6,3 Инча, по време на полет на 10 минути, Мини безпилотни самолети за деца с мига подсветка, Един Ключ, Излитане, Ротация, Радиоуправляеми Нано-Квадрокоптер, Игр?

Dwi Dowellin 6,3 Инча, по време на полет на 10 минути, Мини безпилотни самолети за деца с мига подсветка, Един Ключ, Излитане,

BGN 16.33

Брой продукти
На склад

Чудесен подарък за деца : Сайтът мигащи светлинки, изключване на светлината след взаимодействие и задръжте го близо до децата си, след това завъртете, за да поднесе голяма изненадаЗащитено от деца дизайн, който позволява да не се притеснявате за това, че вашите деца ще бъдат засегнати от падащото дрона.Междувременно по-добре защитени витла и двигатели.Лесно се играе : 3 режима на скоростта, можете да регулирате скоростта в зависимост от вашите умения.Функцията за автоматично насочване позволява дрону летят на текущата надморска височина, когато се освободите от дръжката на газ, което го прави по-устойчив за изпълнение на преврати.Много забавно : можете да стартирате беспилотник с натискането на един бутон за излитане и изпълнява 3 D обръща, въртящи се в един клавиш - много се забавляват с децата си или с приятели.Няма да загубят направления : в безголовом режим не трябва да се притеснявате за това, в каква посока е насочен беспилотник, особено когато той отлита от полето на вашето зрение. Време на полет на 20 минути В комплект с дроном идват 2 батерии, по време на полет се увеличава до 20 минути.Този Дрон D10 разполага с много разнообразни функции : 3 D катаклизми, автоматично насочване, 3 различни режима на скорост при излитане / кацане на един бутон, въртенето на един бутон, без глава режим и т. Спецификация : . Време на полет : 10-11 минути на батерията.Време за зареждане : 80-100 минути.Капацитет на батерията дрона : 850 mah. Максимално разстояние на предаване : 200-260 фута.Батерията на дистанционното управление : батерия 3 * AAA (не са включени в комплекта).Размери на дрона : 6,3 "x 6. Забележка : Моля, използвайте нашия кабел за зареждане на батерията.Какво получавате : 1 х Дрон, 1 х дистанционно управление, 4 х витла, 2 х Батерия за дрона, 1 х кабел за зареждане 1 х Калъф за носене, 1 х инструкция.

Други функции

Най-добри сделки