.

.

Bsxgse Живопис Планински Кристал кръст Бод САМ Картини 5D Наклеенный Диамант Sti Живопис за Възрастни, Начинаещи (Многоцветен-A, Един Размер)

Bsxgse Живопис Планински Кристал кръст Бод САМ Картини 5D Наклеенный Диамант Sti Живопис за Възрастни, Начинаещи (Многоцветен-A, Един

BGN 4.20

Брой продукти
На склад

Размер на платното : 30х40 виж Платна-Меки, по-ярки цветове, не изчезват, им е трудно Распушить Или почивка За да се Създаде една Идеална рисунки, Събрани Заедно от Всяка точка на Символа, Не е Задължително да Остане Застрявшими Диаманти.Колоритен и красив Модел, визуално възприятие 5 D. Инструмент за писалката - 1 бр. Размер на платното : 30х40 виж Платна-Меки, по-ярки цветове, не изчезват, им е трудно Распушить Или почивка. За да се Създаде една Идеална рисунки, Събрани Заедно от Всяка точка на Символа, Не е Задължително да Остане Застрявшими Диаманти.Колоритен и красив Модел, визуално възприятие 5 D. Инструмент за писалката - 1 бр. Картини Sti бродерия наклеенным кръст 5 D САМ картина с кристали за възрастни начинаещи е идеален за декорация на хола или спалнята, в различен стил декорация.Колоритен и красив модел, визуално възприятие 5 D. В съответствие с подходящата цветова кодиране стиснете съответните диамантите, инкрустирани със смола. Прегледайте цвят на диаманта смола, разположен в ред кодиране.1 Комплект диамантени бусин1 бр каменна пластина1 Бр инструмент за ручки5. Предположих, че един тип диамант от смола one set свършва по-бързо. За да се създаде добра фигура диамант, поставете го в избрания от вас подходяща рамка (този продукт не предоставя рамка). Връзката трябва да прилепва плътно гладко, без пукнатини.Размер на платното : 30х40 см Точка на продажба на продукта : 7. За обособяването на добра фигура в чертежите, дръжте отсортированную матрица, го очакваха към равнината на материала по-горе. Разкрийте лента на фигурата по-горе, ще видите набор от символи, съответстващи на цветовата кодировка.Етапи на производството направи си САМ Ръчно рисувани ще бъде боядисана с пайети от смола, уникален блясък, пайети от смола ослепителен, грее светлината, в момента е най-популярната декорация, направи си САМ.Цвят : показани 1. Отворете опаковката и проверете правилното нанасяне на диаманти специални инструменти.Естествено екологично платно, на-на .Платно-меки, по-ярки цветове, не изчезват, им е трудно распушить или почивка. За да се създаде една идеална рисунки, събрани заедно от всяка точка на символа, не е задължително да остане застрявшими диаманти.1 предмет платно за рисуване с маслени бои 2. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.

Други функции

Най-добри сделки