.

.

Yhsheen 26 бр. Самозалепващи Бродирани ленти със златни пайети, ленти с надписи от Шенилна, Ленти с надписи, Апликации за Тъкани, Дрехи, Чанти, стоки за Бродерия (чисто бя?

Yhsheen 26 бр. Самозалепващи Бродирани ленти със златни пайети, ленти с надписи от Шенилна, Ленти с надписи, Апликации за Тъкани, Дрехи,

BGN 5.63

Брой продукти
На склад

❤Самоклеящийся дизайн - бродирани буква украсена с блестящ златен ръб и самозалепващи се на обратната странаПросто изберете буквите от азбуката, махнете самоклеящуюся стикер с обратна страна и наклейте я на всички, че ви харесва!. ❤Лесна употреба - букви на пластира са много лесни за използване.Освен оригинален дизайн с суперсамоклеющимся лепило, също така е възможно да се гали или шият към всеки филтър сумкам, дивана, джинсам и т. Ние вярваме, че вашият стил е продължение на вас самите. ❤Вие ще получите : в опаковката 26 парчета ивици с букви и златни пайети, това е достатъчно, за да отговарят на вашите различни творчески нужди ръчно изработени. ❤Широко приложение : тези персонални кръпки могат да се прилагат в широк спектър от приложения, можете да използвате тези петна за стилен ремонт на вашата облекло, панталони, кепок, шапки, чанти; И вие можете да добавите тези кръпки към своите поделкам ръчна изработка, които ще направят работата си по-красиви и ще подчертае вашата индивидуалност. ❤Идеален подарък : Планински кристал, добре опаковани.Това е идеален подарък за момичета, младоженци, или на приятел на семейството.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ❤Самоклеящийся дизайн - бродирани буква украсена с блестящ златен ръб и самозалепващи се на обратната страна.Просто изберете буквите от азбуката, махнете самоклеящуюся стикер с обратна страна и наклейте я на всички, че ви харесва!. ❤Лесна употреба - букви на пластира са много лесни за използване.Освен оригинален дизайн с суперсамоклеющимся лепило, също така е възможно да се гали или шият към всеки филтър сумкам, дивана, джинсам и т. Ние вярваме, че вашият стил е продължение на вас самите. ❤Вие ще получите : в опаковката 26 парчета ивици с букви и златни пайети, това е достатъчно, за да отговарят на вашите различни творчески нужди ръчно изработени. ❤Широко приложение : тези персонални кръпки могат да се прилагат в широк спектър от приложения, можете да използвате тези петна за стилен ремонт на вашата облекло, панталони, кепок, шапки, чанти; И вие можете да добавите тези кръпки към своите поделкам ръчна изработка, които ще направят работата си по-красиви и ще подчертае вашата индивидуалност. ❤Идеален подарък : Планински кристал, добре опаковани.Това е идеален подарък за момичета, младоженци, или на приятел на семейството.

Други функции

Най-добри сделки