.

.

Zerodeko Roll Черни Висящи Рафтове Черна Кутия за Салфетки За Съхранение на Тоалетни Ролки Титуляр За Тоалетни Кърпички Закачалка За съхранение на Тоалетна Хартия, Държ?

Zerodeko Roll Черни Висящи Рафтове Черна Кутия за Салфетки За Съхранение на Тоалетни Ролки Титуляр За Тоалетни Кърпички Закачалка

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

ДЪРЖАЧ ЗА КЪРПИЧКИ - Размер : 12*125 виж ПРИТЕЖАТЕЛЯ на РОЛКА ТОАЛЕТНА хартия - Компактен дизайн е идеално за малки бани, на гости на бани и тоалетни; Освободете място на задната част на тоалетни казанчета, окачване или рафтове и най-използвайте допълнително пространство на стената;. Кутия за САЛФЕТКИ за БАНЯ - Материал : авиационен алуминий.Поставка за тоалетна хартия - Изработена от авиационен алуминий, антикорозионна. СТЕННИ закачалка за хавлии-Конструкция за монтиране на стена с помощта на винтове, не е лесно пада.ДЪРЖАЧ ЗА КЪРПИЧКИ - Размер : 12*12.5 виж ПРИТЕЖАТЕЛЯ на РОЛКА ТОАЛЕТНА хартия - Компактен дизайн е идеално за малки бани, на гости на бани и тоалетни; Освободете място на задната част на тоалетни казанчета, окачване или рафтове и най-използвайте допълнително пространство на стената;. Кутия за САЛФЕТКИ за БАНЯ - Материал : авиационен алуминий.Поставка за тоалетна хартия - Изработена от авиационен алуминий, антикорозионна. СТЕННИ закачалка за хавлии-Конструкция за монтиране на стена с помощта на винтове, не е лесно пада.Пратката включва 1 x кутия за салфетки, Особености -Добър подарък за вашия приятел, и на семейството на притежателя за тоалетни кърпички. - С капак, тя предпазва салфетка от прах и вода в кутия от тоалетна хартия. - Гладки ръбове, които позволяват бързо и лесно извличане на салфетка от кутията за салфетки. - Цвят : Черен държач за кърпички. - Изработен от авиационен алуминий, антикоррозийный и анти-тоалетна хартия на ролка. - Материал : кутия от авиацията, алуминиеви цигарена хартия. - Конструкция за монтиране на стена с помощта на винтове, не позволява лесно отвалиться от поставка за тоалетна хартия. - Размер : 12x12,5x12 за съхранение на тоалетна хартия.Описание на продукта Черна кутия за салфетки, закрепленная перка, хартиени кърпи за ръце лесно да падне и удобно вземете.Кутия за салфетки за баня Кутия за салфетки за баня изработени от трайни материали, и като дизайн наистина допринася за естетиката на банята.стенни закачалка за кърпи Е кутия за съхранение на хартиени кърпички.

Други функции

Най-добри сделки