.

.

Полк YGCBL, Кухненски Багажник, Поставка за Подправки, Без Перфорация от Неръждаема Стомана, Подова Поставка За Разделочных Дъски, Рафтове За съхранение на Кухненски?

Полк YGCBL, Кухненски Багажник, Поставка за Подправки, Без Перфорация от Неръждаема Стомана, Подова Поставка За Разделочных

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

○●◇ [Применимая сцена] Той е подходящ за кухня, всекидневна, домашна употреба, може да се постави бутилка с подправки, да поставите кухненски принадлежности и т тя може да се използва като подарък за вашето семейство и приятели. ○●◇ [Голям капацитет] 30/35/40/50 см х 22 см × 40,5 виж Висока носеща способност, издържа тегло 20-40 кг, спестява място, не е лесно да се повреди и има отлични екологични характеристики. ○●◇ [Лекота на инсталиране на] изглаждащ основа поставка за подправки е проектирана по такъв начин, че да е стабилен и не тряслось.Той може да бъде инсталиран на Вашата кухня или други Предмети от бита. ○● ◇ [Изящна изработка] по-Голям капацитет, по-здравословни и екологично чисти, многократна полиране, здрав и издръжлив, с дебели материали и професионален съхраняването. ○● ◇ [Многофункционален] е Изработена от неръждаема стомана 201, не ръждясва, не избледняват, водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи, здрави и издръжливи, фина работа, лесен за почистване, практичен и красив. ○●◇ [Применимая сцена] Той е подходящ за кухня, всекидневна, домашна употреба, може да се постави бутилка с подправки, да поставите кухненски принадлежности и т. тя може да се използва като подарък за вашето семейство и приятели. ○●◇ [Голям капацитет] 30/35/40/50 см х 22 см × 40,5 виж Висока носеща способност, издържа тегло 20-40 кг, спестява място, не е лесно да се повреди и има отлични екологични характеристики. ○●◇ [Лекота на инсталиране на] изглаждащ основа поставка за подправки е проектирана по такъв начин, че да е стабилен и не тряслось.Той може да бъде инсталиран на Вашата кухня или други Предмети от бита. ○● ◇ [Изящна изработка] по-Голям капацитет, по-здравословни и екологично чисти, многократна полиране, здрав и издръжлив, с дебели материали и професионален съхраняването. ○● ◇ [Многофункционален] е Изработена от неръждаема стомана 201, не ръждясва, не избледняват, водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи, здрави и издръжливи, фина работа, лесен за почистване, практичен и красив. ○●◇В нашия магазин е домакин на множество видове продажби.Ако смятате, че Настоящата стока, Не отговаря на Вашите нужди, Можете да отидете в Магазина, за да Изберете.Име на продукта : Поставка за подправки.▶▷♢♢ Сфера на приложение : Домашна кухня.▶▷♢♢ Материал : Неръждаема стомана 201.

Други функции

Най-добри сделки