.

.

Калъфи за телефони, Съвместими с притежателя на Motorola Moto G Power, Калъф за телефон, калъф за телефон от PC и TPU, Здрав устойчив на удари Защитен калъф, Двуслойни Защитен Ка?

Калъфи за телефони, Съвместими с притежателя на Motorola Moto G Power, Калъф за телефон, калъф за телефон от PC и TPU, Здрав устойчив на удари

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

1 Специално проектиран за смартфон. Пълна защита на вашия мобилен телефон.Разнообразие от цветове. Идеални деколтета за фотоапарати, тонколони, стойки и други портове. 100% е абсолютно нов, лесен, изключително тънък, уникален, приличен дизайн.Устойчив на удари калъф за телефон от PC + TPU с превръщането група на 360 градуса, калъф за телефон е съвместим само с калъф за мобилен телефон Motorola Moto G Power. Специално проектиран за смартфон. Пълна защита на вашия мобилен телефон.Разнообразие от цветове. Идеални деколтета за фотоапарати, тонколони, стойки и други портове. 100% е абсолютно нов, лесен, изключително тънък, уникален, приличен дизайн.Устойчив на удари калъф за телефон от PC + TPU с превръщането група на 360 градуса, калъф за телефон е съвместим само с калъф за мобилен телефон Motorola Moto G Power. В двуслоен корпус от PC + TPU : ефективно предпазва вашия мобилен телефон от драскотини и по-добре е съвместим с вашия мобилен телефон Motorola Moto G Power2.Калъф за мобилен телефон има функция за кола.По време на шофиране можете да по-удобно е да се ползва навигационната функция на вашия мобилен телефона3. Повдигнати рамка осигурява допълнителна защита на екрана и камера4.Мек и гъвкав материал TPU ви осигурява меко сцепление и интимна защита.Защита от прах, петна, антистатика и приплъзване 5.Точен приятелка своята практика за телефон подобрява кацане на телефона и улеснява достъпа до необходимите бутони и други функциям6.Калъф за мобилен телефон се предлага в различни цветове, а също така може да се използва като подарък за приятелите и родственниковупаковка в комплекта : 1 х калъф за телефон, телефон в комплекта не е включена, отлично качество на изработката, навън от изкуствена кожа премиум-клас, вътре с подплата от мек микрофибър.

Други функции

Най-добри сделки