.

.

Кошница I-DO-CARE – Комплексно Оплетка Кофа за съхранение на Пиле с Гиацинтовым дизайн – Ракита Скоростна Ръчна изработка за яйца, хляб, плодове от магазина Uniques Addict

Кошница I-DO-CARE – Комплексно Оплетка Кофа за съхранение на Пиле с Гиацинтовым дизайн – Ракита Скоростна Ръчна изработка за яйца, хляб, плодове

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

★ ПЪРВОКЛАСНО КАЧЕСТВО ★ (I-DO-CARE) малката кошница от ракита за съхранение на ръчно изработени от 100% натурални, екологично чисти стъбла воден хиацинтТой вплетени опитни занаятчии с подробно ориентирани и продължителен процес, осигуряващ уникален дизайн и издръжливост.Нашият тъкани кутия за съхранение на ръчно изработени е с размер 9 x 13 x 10,5 инча и тегло от 447г / 1,26 килограм.
❖ УДОБНО ИЗПОЛЗВАНЕТО на ❖ (I-DO-CARE) кутия за съхранение на ръчно изработени трайна за продължителна употреба.Освен това, нашите дизайнерски кошница за пиле се различават ниско тегло, многократно използване, удобство за съхранение и са подходящи размери, а за максимален комфорт при тях лесно се избърсват със суха кърпа.Благодарение на уникалния стилен дизайн пиле, крила и опашка може да се използва като дръжки за удобно носене или закачване в дома си.
? Богат на функции ? (не ми ПУКА) кошница за съхранение на зюмбюли многофункциональна и е подходящ за задълбочено употреба.Може да се използва като специални съдове за готвене, творчески дом декорации, стаи, стени и кухня.Освен това, нашата ракита количка идеална за яйца, хляб, плодове, сервиране на ястия, бонбони и много други.Можете да го използвате за ключове, портфейл, телефон като малка декоративна кошница на входа на вашия дом.
"ЕЛЕГАНТЕН ОРГАНИЗАТОР" (I-DO-CARE) ракита кошница ръчно изработени ще ви помогне да се съдържа в кухнята се чисти с помощта на организиране на малки кухненски аксесоари, плодове, зеленчуци, галантереи.Той също така е идеален за използване на открито, като за пикник. Освен това, нашите плетени кошници, ръчно изработени за съхранение на багаж - една от най-честите подаръци от Тайланд, така че това е чудесен вариант за подарък за вашето семейство и приятели.
? ГАРАНЦИЯ за удовлетвореност ? (не ми пука) кошница за съхранение на воден зюмбюл - това е художествен продукт ръчно изработени с гаранция за пълно удовлетворение на вашите нужди.Моля, обърнете внимание, че е препоръчително да се избършете с чиста и суха кърпа.Моля, не се излагайте на вода.Ако намокли, го оставете да изсъхне на пряка слънчева светлина.На всяка заявка, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно за вашето удовлетворение.Нека организираме вашите стоки на вашата прекрасна кухня! .

Други функции

Най-добри сделки