.

.

Комплект прибори за хранене сребро Скелет е Набор от прибори за хранене Сребро Череп Набор от прибори за хранене Скелет е Набор от Прибори за хранене Скелет Прибор?

Комплект прибори за хранене сребро Скелет е Набор от прибори за хранене Сребро Череп Набор от прибори за хранене Скелет е

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

?【????? ???? ???? & ?????????? ?????】 Това е една зловеща сребърни ръчно изработени уникални форми във формата на черепа, подходящ като подарък за приятели и като колекционерско значениеВашите приятели и родителите ще бъдат по-развълнувани от вилици и лъжици от неръждаема стомана. ?【???? ??????? ??? ???????】 Тези прибори за хранене cambridge skull са изработени от висококачествена хранителна неръждаема стомана.Повече не се притеснявайте за външния вид на ръжда или огъване - издръжлив комплект вилици skeleton за вечеря ще продължи много години. ?【???? ???? ??? ?????????? ????】 Тези вилици-лъжици на формата на черепа са лесни, стилен и много удобен апарт и изключително лесни за поддръжка.Всички наши прибори за хранене могат да се мият в миялна машина. ?【??????? ????????】 Подарък кутия с набор от съдове за готвене "череп", в която е включено вилица x 1, x 1 лъжичка, ще се превърне в идеален подарък за партита с посуда за Хелоуин, за да е готов, вещици, Великден, Коледа или за всяко друго събитие.Страховито, но невероятно елегантен!. ?【?????? ?????????】 Ако имате някакви въпроси относно нашата контейнер за Хелоуин, моля, свържете се с нас и ние ще решим ги за вас в рамките на 24 часа.

Други функции

Най-добри сделки