.

.

2 елемента Регулируем Дизайн на Затягане Син Пластмасов Многофункционален Скоба За Закрепване на Течаща Тръба Регулируема Скоба За Закрепване на Аквариума За Риб?

2 елемента Регулируем Дизайн на Затягане Син Пластмасов Многофункционален Скоба За Закрепване на Течаща Тръба Регулируема

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Състояние : 100% чисто нова Материал : пластмаса.Размер на продукта : прибл.Тегло на опаковката : Около 47 г. е Изработена от висококачествена пластмаса, с висока твърдост, не се поддава лесно на стареене, много издръжлив.Лесно прикрепете маркуча по ръба на кофи и резервоари!.Да се улесни работата на почистване на резервоар и смяна на водата. Се прилага за маркучи с диаметър от 8 mm до 16 mm. Моля се допуска грешка в 1-5 мм от ръчно измерване. Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори калибриран по различен начин. 【Висококачествени материали】 е Изработена от висококачествена пластмаса, с висока твърдост, лесно остарява, е много издръжлив. 【СТАБИЛЕН】 Лесно поставяне на маркуча на ръба на кофи и резервоари. 【ЛЕСНО】 да се Улесни работата на почистване на резервоар и смяна на водата. 【ЛЕСНА инсталация】 Здраво дръж маркуча, за да не се разхлаби.Регулируема конструкция скоба, лесна инсталация. 【ЛЕСНО се определя】 Компактен размер, лесно се закрепва с помощта на аквариум или кофа.

Други функции

Condition:
100% Brand New
Най-добри сделки