.

.

Количка за бельо Graywlof Търговски, 11,35 Бушеля Голяма Индустриална количка за бельо на колела с 4-инчови колела, Битови кошници за бельо повишена здравина с рамка от не?

Количка за бельо Graywlof Търговски, 11,35 Бушеля Голяма Индустриална количка за бельо на колела с 4-инчови колела, Битови кошници

BGN 84.80

Брой продукти
На склад

[Едрогабаритна индустриална количка за пране] -Количка за бельо Graywlof на колела, размер : 35,4 "Дх25,6"ШХ31,5"В капацитетът на 11,35 бушела (400 литра), 10 опорни тръби от неръждаема стомана осигуряват по-здрава опора, максимална товароносимост-286 кг (130 кг) [Здрава кошница за дрехи от неръждаема стомана] -Промишлена кошница за дрехи Graywlof е изработена от непромокаем плат Оксфорд (влага) и неръждаема стомана (устойчива).На дъното са инсталирани 4 4-инчови колела.Голям отвор и дълбока кошница са много подходящи за съхранение на дрехи, кърпи и одеала.Доставка на чаршаф и завивки в пералнята. [Водоустойчива и антикоррозийный] -количка за бельо на колела, оборудван с подвижна рамка от неръждаема стомана и облицовка от непромокаем плат Оксфорд, износостойкая, удобна за съхранение, с 10 метални куки за предотвратяване на отклонение на лигавицата. [Лесно се движи] -Кошница за дрехи на колела е оборудван с четири гладки 4-инчов копчета колела отдолу, включително два направляващи колела и два универсални колела.Количка за бельо може плавно да се движи по коврам, облицовани с плочки пола и цементным пола. [Широко приложение] - Много подходящ за хотели, апартаменти, къщи, болници, рехабилитационни центрове, старчески домове, възпитателни заведения, училища, приюти, библиотеки, от хуманитарни организации и от обществото, салони за красота, фризьорски салони и т. В долната част на шайба колички, монтирани четири 4-инчов безшумни колела, универсални колела two directions control и колела two directions speed control.Освен това, рамка и основа корзинной колички са изработени от антикорозионна и устойчива на износване неръждаема стомана, която има дълъг срок на служба.

Други функции

Най-добри сделки