.

.

FAVOMOTO 300 бр. Мъжки Разъединяющий Комплект Напълно Изолиран Мъжки Разъединяющий Женски Лопатчатые Конектори Клеммный Блок Комплекти за Кабелни Клемм Самозатягиваю?

FAVOMOTO 300 бр. Мъжки Разъединяющий Комплект Напълно Изолиран Мъжки Разъединяющий Женски Лопатчатые Конектори Клеммный Блок Комплекти

BGN 10.66

Брой продукти
На склад

LOBED КЛЕМИ - Найлонови съединители са предназначени за плътни определяне на Т-образни конектори избягване на изплъзване Быстроразъемные Т-образни съединители, щифтове от луженой мед Thinker не се огъват дори когато се свързвате с по-дебел проводник.КЛЕММА - Найлонови штекерные разъединители проектирани така, че да те плътно записани на Т-образни разъемах при тяхното осъществяване.ОКОЛОВРЪСТЕН СЪЕДИНИТЕЛ - Осигурява бързо добавяне на веригата, без да се налага рязане, източване или заплитания.Специални инструменти не се изисква, просто използвайте клещи, за да се хвърли гнездо на тел.ПРЪСТЕНОВИДНИ КЛЕМИ - на Т-образни конектори кабели и быстроразъемные конектори с конектор за свързване към електрическата мрежа е достатъчно за множество монтажни работи.Морски, автомобилен, научни проекти, проекти за окабеляване за дома - обади нещо. Комплект конектор T-tap ще ви позволи бързо да се свържете на тел във всяко приложение.LOBED КЛЕМИ - Найлонови съединители са предназначени за плътни определяне на Т-образни конектори избягване на изплъзване. Быстроразъемные Т-образни съединители, щифтове от луженой мед Thinker не се огъват дори когато се свързвате с по-дебел проводник.КЛЕММА - Найлонови штекерные разъединители проектирани така, че да те плътно записани на Т-образни разъемах при тяхното осъществяване.ОКОЛОВРЪСТЕН СЪЕДИНИТЕЛ - Осигурява бързо добавяне на веригата, без да се налага рязане, източване или заплитания.Специални инструменти не се изисква, просто използвайте клещи, за да се хвърли гнездо на тел.ПРЪСТЕНОВИДНИ КЛЕМИ - на Т-образни конектори кабели и быстроразъемные конектори с конектор за свързване към електрическата мрежа е достатъчно за множество монтажни работи.Морски, автомобилен, научни проекти, проекти за окабеляване за дома - обади нещо. Комплект конектор T-tap ще ви позволи бързо да се свържете на тел във всяко приложение.Пратката включва 50 x клемм за бързо свързване 150 x штекерных клемм 100 x штекерных клемм Характеристики -Размер : 23x11,7x4 см/9,1x4 дървен материал,6x1,6 инча Комплект за разделяне на медни штекеров. - Цвят : Червен Lobed клеми. - Материал : Найлон, жак за медни проводници. - Обхват на свързване : AWG22-18/0,5-1 мм Жак за първичен я изключите. - Дава възможност за бързо добавяне на схема без да се налага рязане, източване или заплитания.Специални инструменти не се изисква, просто използвайте клещи, за да се сложи конектор за комплект за разделяне на кабели.

Други функции

Най-добри сделки