.

.

Homoyoyo 1 бр. Чанта за съхранение на Дърва за огрев Чанта за носене Списания Червена чанта Чанта За Инструменти Чанта За носене на Дърва за огрев Чанта За Пазаруване Ча?

Homoyoyo 1 бр. Чанта за съхранение на Дърва за огрев Чанта за носене Списания Червена чанта Чанта За Инструменти Чанта За

BGN 38.15

Брой продукти
На склад

ФилцЧанта-тоут за носене на дърва за огрев : переноска за каминных поленьев : Широка гама от приложения, за пренасяне на големи количества дърва или дървени трупи.Чанта за съхранение на дърва за огрев : подходящ за дървени трупи ВСЯКАКЪВ РАЗМЕР - Новаторски дизайн без експлоатирани стени, идеално за превоз на дървени трупи от всички размери.Широка гама от приложения, за носене на голям товар дърва или дървени трупи.Може също да се използва за други цели носене или съхранение, като например : инструменти, пикник, къмпинг, опаковки, детски играчки.Чанта за празнични предложения : ? Услуга : Ако имате някакви въпроси относно нашата чанта за огрев, моля, свържете се с нас навреме.Ние навреме да потърсим за вас проблеми и ще доставим на вас приятни впечатления от пазаруването.Чанта за носене на дърва : Чанта за носене каминных трупи : Лека и портативна, тази чанта за съхранение е много удобен за носене.Камина чанта : МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ КЛАС- Поставка за дърва за огрев с дръжки изработени от плат Оксфорд, която притежава водонепроницаемостью, устойчиви на надраскване, петна и износване.Кажете сбогом на драскотини по ръцете с помощта на нашия лесен платна за носене на дърва за огрев.Кръст Бод Пакет включва 1 х Чанта за съхранение Характеристики - Цвят : Червен чанта за съхранение на дърва за огрев. - Лека и портативна, тази чанта за съхранение е много удобен за носене войлочных на дърва за огрев. - Изработен от висококачествена филц, той е здрав и безопасен за продължителна употреба титуляр за каминных поленьев. - Също така може да стане добър избор за подарък за вашите приятели, които обичат къмпинг на открито, да им се радвате на този книжен органайзер. - Материал : Филц кошница за съхранение на дърва за огрев. -Размер : 44,00x27,00x26,00 см./17,29x10,61x10,22 инча Дървена стойка за каминных инструменти. - Широк спектър от приложения, за носене на голям товар дърва или на чанта за празнични предложения. - Перфектно качество на изработка, чанти за съхранение ще ви осигури отличен опит в използването на коледни аксесоари.Информация за товарахдеревянный рафтове за съхранение на дърва за огрев чанта за съхранение на дърва, клонове, клоновете и т. Коледни аксесоари Тази чанта помага внимателно и лесно да се съхранява дърва за огрев, дънер, заготовки за дърва за огрев.

Други функции

Най-добри сделки