.

.

YOUNGKIDS Калъфи за автомобилни седалки с принтом Океански Костенурки, Комплект от 2 теми, Универсална Възглавница на Предната седалка на колата за ванове/Автомобили/К?

YOUNGKIDS Калъфи за автомобилни седалки с принтом Океански Костенурки, Комплект от 2 теми, Универсална Възглавница на Предната седалка на

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【Сладък стръмни калъфи за автомобилни седалки】 Отличава се с иновативен дизайн и ярки цветове, придават нотка на уникалност и да бъдеш весел по време на шофиранеИзберете от множество покривала за автомобилни седалки с принтом, за да изразите своята индивидуалност. 【Защитник на седалката】 Защита на вътрешната седалка от прах и петна, защита на съвсем ново място или декорирайте старата седалка.Предпазва столчето от разкъсвания, отломки и козината на домашни любимци. 【Страхотна идея за подарък】2 х калъфи на предните седалки.Универсален размер, подходящ за повечето автомобилни седалки с високо и ниско кофа.Дари на семейство или приятели калъф за столче за кола на специален ден - много креативна идея. 【Лесен монтаж и почистване на】 Не трябва да се анализира столчето за кола, тъй като еластичен колан в дъното на седалката напълно затънал, им е трудно да се управлява.Използвайте в продължение на четири сезона, машинно пране. 【Услуги】 Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да решите проблема си и да отговори на ваши въпроси по имейл в рамките на 24 часа. 【Сладък калъфи за автомобилни седалки】 С иновативен дизайн и ярки цветове, ще ви уникалност и да придадат жизненост зад волана.Изберете от множество покривала за автомобилни седалки с принтом, за да изразите своята индивидуалност. 【Защитник на седалката】 Защита на вътрешната седалка от прах и петна, защита на съвсем ново място или декорирайте старата седалка.Предпазва столчето от разкъсвания, отломки и козината на домашни любимци. 【Страхотна идея за подарък】2 х калъфи на предните седалки.Универсален размер, подходящ за повечето автомобилни седалки с високо и ниско кофа.Дари на семейство или приятели калъф за столче за кола на специален ден - много креативна идея. 【Лесен монтаж и почистване на】 Не трябва да се анализира столчето за кола, тъй като еластичен колан в дъното на седалката напълно затънал, им е трудно да се управлява.Използвайте в продължение на четири сезона, машинно пране. 【Услуги】 Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да решите проблема си и да отговори на ваши въпроси по имейл в рамките на 24 часа. 【Внимание!】 Никакви думи не са толкова добри, колкото реални действия!След като поставите поръчка, можете да се свържете с нас, ако не сте доволни от нашите продукти.

Други функции

Най-добри сделки