.

.

Yanashop88 Благодаря Ти за всичко Картичка Gaga - пощенска Картичка с благодарност - пощенска Картичка Gaga - Картичка за Деня на майката - Картичка За Нея - Поздравителна кар?

Yanashop88 Благодаря Ти за всичко Картичка Gaga - пощенска Картичка с благодарност - пощенска Картичка Gaga - Картичка за Деня на майката

BGN 2.40

Брой продукти
На склад

Отпечатана върху висококачествен, плавен, натоварен картонПразно място вътре за вашето лично съобщение.В комплекта са включени много дебел плик, в случай, че искате да изпратите своята картичка по пощата.Карта завернута в защитен найлонова торбичка. За гарантиране на 100% удовлетворение.Картата Размер в сгънат вид е 5 х 7 инча.Отпечатана върху висококачествен, плавен, натоварен картон.Празно място вътре за вашето лично съобщение.В комплекта са включени много дебел плик, в случай, че искате да изпратите своята картичка по пощата.Карта завернута в защитен найлонова торбичка. За гарантиране на 100% удовлетворение.Картата Размер в сгънат вид е 5 х 7 инча.Вие много се радвате на вашата поръчка или просто се свържете с нас и ние ще направим всичко правилно.Вашето удовлетворение е гарантирано на 100% .

Други функции

Най-добри сделки