.

.

Сапун ястия Cabilock 5шт Творчески сапун ястия Калъф За Източване на Сапун Пластмасов Контейнер За Сапун на Тавата За Съхранение на Сапун, за да проверите За Мивка Черв?

Сапун ястия Cabilock 5шт Творчески сапун ястия Калъф За Източване на Сапун Пластмасов Контейнер За Сапун на Тавата За Съхранение

BGN 27.99

Брой продукти
На склад

Водата ще потече от притежателя, така сапун, не ще бъде лесно да се счупятИзработен от материала за продължителна употреба.Здрава конструкция, лесна за използване, лесно да падне.Отличен за банята, плотове, кухни и много други.Креативен дизайн и лесно се побира върху капака на тоалетна мивка.Водата ще потече от притежателя, така сапун, не ще бъде лесно да се счупят.Изработен от материала за продължителна употреба.Здрава конструкция, лесна за използване, лесно да падне.Отличен за банята, плотове, кухни и много други.Креативен дизайн и лесно се побира върху капака на тоалетна мивка.Описаниеэто кутия за съхранение на сапун, изработени от материали, предназначени за продължителна употреба.Тази сапунерка - практичен инструмент за запазване на сапун суха и гигиеничным.Водата ще потече от притежателя, така че сапунът ще се използва за дълго време.за използване в банята или кухнята.Характеристики - Цвят : червен. - Материал : PP. - Размер : около 15 x 10 x 4 виж - Произведен от материал за продължителна употреба. - Здрава конструкция, лесна за използване, лесно да падне. - Водата ще потече от притежателя, така сапун, не ще бъде лесно да се счупят. - Креативен дизайн и лесно се побира в горната част на тоалетна мивка. - Отлично подходящ за бани, плотове за кухни и много други.Опаковка, включваща 5 х притежателите на сапуни, Водата ще потече от притежателя, така сапун, не ще бъде лесно да се счупят.

Други функции

Най-добри сделки