.

.

DVTEL Полк от орехово дърво без перфорация, Огледален Организатор на предната стена, Дървени рафтове за съхранение, монтиран на стената разделител една форма, подход?

DVTEL Полк от орехово дърво без перфорация, Огледален Организатор на предната стена, Дървени рафтове за съхранение, монтиран на стената

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

★ ПОДХОДЯЩ РАЗМЕР : добре съхранява всичко необходимо за душата, проста и удобна, да не изглежда загроможденным и е лесно достъпна ★ Зададеното положение : тази полк за душата се определя в банята под прав ъгъл от 90 градуса и със заоблени ъгли.Поддържа ред в банята и тоалетната, и позволява да се избегне препълване на вашата стая сапун, шампоан и тоалетни принадлежности. ★ Бързо източване на : ъглова душ кабина има дизайн с отворена рамка и решетка за максимална циркулация на въздуха и оттичане на вода.Спестява вашите средства за вани за чистота.Окото предотвратява падането на малки предмети. ★ Защита от корозия : можете да сте сигурни, че на рафта в банята няма да е лесно ръждясва.Неговите предимства са в това, че той е здрав, висококачествен и издръжлив.Ако по време на употреба да се появи ръжда, моля, не се колебайте да се свържете с нас. ★ Лесен монтаж и демонтаж на : Лесна инсталация, не се налага пробиване на отвори за закрепване към стена. ★ ПОДХОДЯЩ РАЗМЕР : добре съхранява всичко необходимо за душата, проста и удобна, да не изглежда загроможденным и е лесно достъпна. ★ Зададеното положение : тази полк за душата се определя в банята под прав ъгъл от 90 градуса и със заоблени ъгли.Поддържа ред в банята и тоалетната, и позволява да се избегне препълване на вашата стая сапун, шампоан и тоалетни принадлежности. ★ Бързо източване на : ъглова душ кабина има дизайн с отворена рамка и решетка за максимална циркулация на въздуха и оттичане на вода.Спестява вашите средства за вани за чистота.Окото предотвратява падането на малки предмети. ★ Защита от корозия : можете да сте сигурни, че на рафта в банята няма да е лесно ръждясва.Неговите предимства са в това, че той е здрав, висококачествен и издръжлив.Ако по време на употреба да се появи ръжда, моля, не се колебайте да се свържете с нас. ★ Лесен монтаж и демонтаж на : Лесна инсталация, не се налага пробиване на отвори за закрепване към стена.Име на продукта : срок на годност за баня Цвят : цвят на изображението Размер : виж по-горе Определяне на продукт : Спалня, баня, тоалетна, кухня.★ Срок на съхранение в душата е предназначена за организиране на пространството, тя може да побира до 30 килограма всяка всячины, идеален за съхранение на бутилки за шампоан, душ гел, крем и т. можете да Го инсталирате в общите спални, бани и тоалетни, за да поддържа реда в космоса.

Други функции

Най-добри сделки