.

.

YANGPIN - Стъклен грамофона Lazy Susan (В естествена големина), Тежкотоварни Въртящи Сервировочный Табла, Кръгла Настолен Органайзер, грамофона и за масата за Хранене, кита?

YANGPIN - Стъклен грамофона Lazy Susan (В естествена големина), Тежкотоварни Въртящи Сервировочный Табла, Кръгла Настолен Органайзер,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

◆? Тенис на поднос за хранене с превръщането основаниеДецата на масата или на други посетители могат лесно да получат това, което те искат, с помощта на въртяща се на 360 ° на масата.Се разделят храната никога не е било толкова лесно!. ◆? Този въртящ се поднос можете да зададете в центъра на масата за хранене за по-лесно споделяне на ястия между посетителите или за демонстрация на най-новите бижута в хола.Идеално за партита, сватби, партита съседи, семейни вечери и др ◆? Моля, обърнете внимание : Моля, измерете размера на вашия работен плот, преди покупка мързелив Сюзън.Когато въртяща се тава инсталирани на работния плот, отстрани на работния плот трябва да се резервират 30-40 см свободно място. ◆? Въртяща се маса е изработена от закалено стъкло и е с изключително гладка повърхност, която лесно за почистване.Процесът на закаляване прави стъкло, изключително здрави със защита от разцепване, устойчиви на високи температури и висока нагрузочной способност. ◆? Край на въртяща се табла за обслужване на много елегантен след повтаряща се полиране.Той не поцарапает си ръце при въртене, което е много сигурно.Така че спокойно можете да го поставите на масата като декорация. ★ Стоки преди доставката, ние ще проверим и упакуем, ако получите увредена пратка, моля, не забравяйте своевременно да предостави снимки на повредени вътрешни части, снимки на повредената външната опаковка (включително ясни етикети за доставка), след предоставяне на нас, ние трябва да се погрижи за това, за да се справят с първия път.★ Ако това е основен продукт, вие ще откриете за повредени части на външната опаковка, моля, направете снимки (включително аутсорсинг на етикети + счупени) и след това откажете се подписва от него, за да се намалят загубите, ние отново ще ви изпратим нова опаковка.Ние се ангажираме да ви предоставим най-пълната услуга, за да се гарантира вашето удовлетворение, моля, бъдете сигурни, че купувате.

Други функции

Най-добри сделки