.

.

Контейнер за съхранение на коледни венци Cokino - Контейнер за съхранение с двоен цип и здрави дръжки за защита на изкуствени венци - Празнична коледна чанта от износо?

Контейнер за съхранение на коледни венци Cokino - Контейнер за съхранение с двоен цип и здрави дръжки за защита на изкуствени венци - Празнична

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

? Тези пакети с коледни венци могат да спестят време, усилия и пространството ? Голяма чанта за съхранение на коледни венци използвайте чантата за съхранение на празнични коледни венци, за да могат лесно да се съхранява вашата изкуствена коледна елха в края на годината.Идеален за вашата елха, гирлянди. ? Безопасно съхранение на коледен венец повечето изкуствени коледни венци се използват в продължение на много години, затова се уверете, че вашите инвестиции са защитени. ? Пазете ли си пакет с коледни венци в гаража, на тавана, в плевнята или в къщи, вашето коледно дърво ще бъде готов за следващия празник. ? Здрава двойна светкавица – нашата коледна чанта за съхранение е гладък дизайн с двоен цип, който позволява отваряне на ципа достатъчно широко, за да побере в нея вашата коледна елха.Когато ще бъде въвеждането на коледната елха в чанта за съхранение, не се притеснявайте, че тя ще навреди на вашия венец.Преносима чанта за съхранение чанта за съхранение плюс голяма чанта за съхранение от плат Оксфорд, чанта за съхранение на декорации за Коледната елха Характеристики : Тези чанти за коледно могат да спестят време, проблеми и пространството.Голяма чанта за съхранение на коледно използвайте чантата за съхранение на официално коледната елха, за да могат лесно да се съхранява вашата изкуствена коледна елха в края на годината.Идеална украса за вашата коледна елха, венец Безопасно съхранение на коледни елхи повечето изкуствени коледни елхи се използват в продължение на много години, затова се уверете, че вашите инвестиции са защитени.Пазете ли сте си чантата за коледната елха в гаража, на тавана, в плевнята или в къщи, вашето коледно дърво ще бъде готов за следващия празник Здрава двойна светкавица – нашата коледна чанта за съхранение е гладък дизайн с двоен цип, който позволява отваряне на ципа достатъчно широко, за да побере вашата коледна елха.Когато поставите коледната елха в чанта за съхранение, не се притеснявайте, че тя ще навреди на вашата елха Стандарт : Материал : 210 D Oxford Размери : 76x76x20 см/29,9x29,9x7,87 инча 60x60x18 см/23,6x23,6x7,09 инча Цвят : червено, зелено, черно Предпоставка включва : 1 чанта за съхранение на коледно Забележка : поради ръчно измерване допуска се отклонение в размерите на 1-2 виж се дължи На разликите между монитора изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.

Други функции

Най-добри сделки