.

.

2 елемента Изолирани Скоби от кожа на Алигатор Здрав Черен и Червен Обувки Метална Пружина Камион Акумулатор Електрически Тест Скоби Полето Сонда Клипове от Алига?

2 елемента Изолирани Скоби от кожа на Алигатор Здрав Черен и Червен Обувки Метална Пружина Камион Акумулатор Електрически Тест Скоби

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【Висококачествени материали】 Щипки тип "крокодил", изработени от висококачествен метал с мед покритие и добра проводимостЩипки тип "крокодил" с повърхност са покрити с гума, която е с добра изолация, което може да се предотврати токов удар при контакт с електронни продукти, което го прави по-безопасен. 【Стабилност затягане】 Батарейные скоби с здрави пружини, могат да бъдат надеждно свързване на устройствения батерията и балдахин напрежение.Дизайн на зъбите на глави акумулаторни скоби може да се подобри стабилността на затягане. 【Широк спектър на приложение】 щипки тип "крокодил" са широко използвани в различни електротехника, тестерах напрежение и са подходящи за всички автомобилни и товарни батерии. 【Съдържанието на опаковката】 2 захващане тип "крокодил" (1 бр. 【За услуга】 Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си висококачествени продукти.Ако в рамките на 30 дни не сте доволни от стока на 100% , моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще в рамките на 24 часа ще ви дадем задоволително решение.Особености : 100% чисто нов и качествен лесно и бързо свързване на Голям по размер и леки, с остри зъби се Стяга от крокодилска кожа твърдо запазва конектор се използва Широко за различни електрически проекти, идеален за проверка на напрежение, зарядни устройства (слънчеви панели, електрически огради и т.) Или приложения за работа от колата или акумулаторни батерии за почивка (нощуване, лодка, електрически огради и др) спецификации : Дължина : 90 мм Брой : 2 бр. (1 червено + 1 черен) Осъществяване Съдържание : 2 затваряне от крокодилска кожа (1 бр.

Други функции

Най-добри сделки