.

.

SEMATA 40 Листа Винтажной хартия за албуми 5,8 * 8,27 инча, Естетични Аксесоари за водене на дневник Junk Bullet Journal Planner, Аксесоари за пури в ограничени бройки Тетрадки книги 6A, ?

SEMATA 40 Листа Винтажной хартия за албуми 5,8 * 8,27 инча, Естетични Аксесоари за водене на дневник Junk Bullet Journal Planner,

BGN 5.33

Брой продукти
На склад

?【Суперценная ретро-эстетичная хартия за scrapbooking】 : Четири вида хартия за scrapbooking по десет броя във всяка, и размера на всеки материал е 5,8 * 8,27 инчаПълно задоволяване на вашите потребности по отношение на реколтата scrapbooking.Към тях се отнасят пеперуди, цветя, гъби, феи, дървета, листа, водни кончета, стари ръкописни страници, стари вестници, бележки, стари книги, , идеални за ненужни списания, scrapbooking, колажи или пури в ограничени бройки художествени проекти!. ?【Висококачествена хартия за scrapbooking】 : Продуктът е произведен от васи и крафтовой хартия, рисуване на по-ясен, по-тънка хартия, на допир е по-гладка, а също така в него може да се пише. ?【За винтажной хартия за scrapbooking】 : 40 листа хартия за scrapbooking голям размер, включително множество теми, като например снимки от минали събития, историята век, музикални ноти или приключенски писма и т. чудесно за scrapbooking в винтажной теми. ?【Комплексно използване】 : реколта опаковка от крафт-хартия се използва не само за scrapbooking, но и може да се използва като подарък амбалажна хартия за декорация на малки предмети. ?【За следпродажбено обслужване на едно】 : искрено се вслушваме към вашите ценни мнения и време, за да решим вашите проблеми. ?【Суперценная ретро-эстетичная хартия за scrapbooking】 : Четири вида хартия за scrapbooking по десет броя във всяка, и размера на всеки материал е 5,8 * 8,27 инча.Пълно задоволяване на вашите потребности по отношение на реколтата scrapbooking.Към тях се отнасят пеперуди, цветя, гъби, феи, дървета, листа, водни кончета, стари ръкописни страници, стари вестници, бележки, стари книги, , идеални за ненужни списания, scrapbooking, колажи или пури в ограничени бройки художествени проекти!. ?【Висококачествена хартия за scrapbooking】 : Продуктът е произведен от васи и крафтовой хартия, рисуване на по-ясен, по-тънка хартия, на допир е по-гладка, а също така в него може да се пише. ?【За винтажной хартия за scrapbooking】 : 40 листа хартия за scrapbooking голям размер, включително множество теми, като например снимки от минали събития, историята век, музикални ноти или приключенски писма и т. чудесно за scrapbooking в винтажной теми. ?【Комплексно използване】 : реколта опаковка от крафт-хартия се използва не само за scrapbooking, но и може да се използва като подарък амбалажна хартия за декорация на малки предмети.

Други функции

Най-добри сделки