.

.

Преходен кабел RVPLAN от 15 Ампера до 50 Усилвател на 110 Волта, от NEMA 5-15 P до NEMA 14-50 R, Предпазен Електрически преобразувател с дръжка, за да я изключите (12 инча, оранжево-чер?

Преходен кабел RVPLAN от 15 Ампера до 50 Усилвател на 110 Волта, от NEMA 5-15 P до NEMA 14-50 R, Предпазен Електрически преобразувател

BGN 6.93

Брой продукти
На склад

【Номинална електрическа мощност】 адаптер 15 A (NEMA 5-15П) за свързване към електрическата мрежа 50 A (NEMA 14-50 R)Оценен на 125 и 1875 Вата, изработен от тел калибър 10/3. 【Широкото използване на】 Адаптер от 15 М до 50Е ви позволява лесно да конвертирате домашна мощност, бързо се сервира храна на ниска мощност на електрически уред и поддържа батериите заредени по време на съхранение. 【Сверхпрочный】 Хвърли във форма и направени от 100% чисти медни проводници, покрити с тежка рамка пожароустойчиви, устойчива на uv водоустойчива обвивка STW за вътрешни и външни работи, който служи за защита от външни въздействия, износване. 【Дръжка за захващане на】 По-удобна при вмъкване и извличане на файлове, без да наранява кабел, дръжте пръстите си далеч от източник на захранване, за да се избегнат случайни наранявания. 【Списък на ETL】 Сертификат ETL за целия продукт.От съображения за сигурност ние препоръчваме да използвате целия продукт, който има сертификат за ETL или UL. 【Номинална електрическа мощност】 адаптер 15 A (NEMA 5-15П) за свързване към електрическата мрежа 50 A (NEMA 14-50 R).Оценен на 125 и 1875 Вата, изработен от тел калибър 10/3. 【Широкото използване на】 Адаптер от 15 М до 50Е ви позволява лесно да конвертирате домашна мощност, бързо се сервира храна на ниска мощност на електрически уред и поддържа батериите заредени по време на съхранение. 【Сверхпрочный】 Хвърли във форма и направени от 100% чисти медни проводници, покрити с тежка рамка пожароустойчиви, устойчива на uv водоустойчива обвивка STW за вътрешни и външни работи, който служи за защита от външни въздействия, износване. 【Дръжка за захващане на】 По-удобна при вмъкване и извличане на файлове, без да наранява кабел, дръжте пръстите си далеч от източник на захранване, за да се избегнат случайни наранявания. 【Списък на ETL】 Сертификат ETL за целия продукт.От съображения за сигурност ние препоръчваме да използвате целия продукт, който има сертификат за ETL или UL.

Други функции

Най-добри сделки