.

.

AUEAR, 200 Пакети на Универсалната съдове за готвене От PVC За Миялна Машина, Капачки За Затваряне С Топчета, Бяла 3 мм и Защитно покритие С Телена Нишка, Гъвкави Кръгли Че?

AUEAR, 200 Пакети на Универсалната съдове за готвене От PVC За Миялна Машина, Капачки За Затваряне С Топчета, Бяла 3 мм и Защитно

BGN 4.21

Брой продукти
На склад

РАЗМЕР на ПРОДУКТА-Вътрешен диаметър на капачката на зъбни рейки за миялна машина е 3 мм / 0,12 инча, а дължината - 15 мм / 0,59 инчаMARTERIAL-Изработен от устойчив PVC.ПРАКТИЧЕСКИ - да е полезна за възстановяване на вашия багажник, и не е нужно да купувате нов багажник в замяна на стари, повредени.Помага за защита на кристал и порцелан от петна от ръжда и драскотини.ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА - просто натиснете за секунди, без никакво лепило, натиснете, за ремонт.Опаковката СЪДЪРЖА-200 бр. Технически характеристики : -Размер : Вътрешен диаметър дюза за миялна машина е 3 мм / 0,12 инча, а дължината - 15 мм / 0,59 инча. -Материал : Изработен от устойчив PVC. -На помещение включва : 200 опаковки. Моля, обърнете внимание : Ако имате някакви проблеми след покупката, можете спокойно да се обърнете към нас.Ние имаме най-добрата услуга отбор, който решава всички въпроси и проблеми на клиентите.

Други функции

Най-добри сделки