.

.

Ястия за ръце за Еднократна употреба Горещи Безопасни Натурални 10 Точки, Пакети за Притопляне за Ръце, се Изчисляват на 12 Часа за Практикуване на Ски спорта в Къмпи?

Ястия за ръце за Еднократна употреба Горещи Безопасни Натурални 10 Точки, Пакети за Притопляне за Ръце, се Изчисляват на 12 Часа за Практикуване

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Здрав и сигурен】 Общо има 10 еднократна употреба грелок за ръцеВъздушна активиране на използването на екологично чисти съставки, за да ютия с мек нетъкан материал осигурява продължително нагряване.Без мирис, нетоксичен, еднократно. 【Трае 12 часа】Ястия за ръце стопли ръцете си по всяко време и на всяко място.Защитен, готов за употреба, удобен, преносим и лесен за переноске.Нашите усъвършенствани и специално разработени уреди за ръце не са без мирис и са безопасни за околната среда.Той осигурява постоянен източник на топлина, която затопля и комфорт в студеното време до 12 часа. 【Удобно да се използва】 Извадете за еднократна употреба уреди за ръка от външната страна на опаковката, те напълно са активирани въздух, на топло се затопля за няколко минути.Ако затоплянето да намалее, поставете електрическа възглавничка на въздух и се разклаща. 【Приложимите случаи】Пакети с грелкой за ръце са идеални за предпазване от измръзване на студено през зимата, по време на къмпинг, лов, пешеходен туризъм, каране на ски, риболов, зимни голф, студени футболни мачове на открито. 【Предупреждение】 Незабавно махнете електрическа възглавничка за ръце, ако тя е твърде гореща или причинява дискомфорт.Проверявайте кожата. максимална температура може да достигне 163°c.При използване на възрастни хора, деца, хора с увреждания и лица с чувствителна кожа изисква внимателно наблюдение. 【Здрав и сигурен】 Общо има 10 еднократна употреба грелок за ръце.Въздушна активиране на използването на екологично чисти съставки, за да ютия с мек нетъкан материал осигурява продължително нагряване.Без мирис, нетоксичен, еднократно. 【Трае 12 часа】Ястия за ръце стопли ръцете си по всяко време и на всяко място.Защитен, готов за употреба, удобен, преносим и лесен за переноске.Нашите усъвършенствани и специално разработени уреди за ръце не са без мирис и са безопасни за околната среда.Той осигурява постоянен източник на топлина, която затопля и комфорт в студеното време до 12 часа. 【Удобно да се използва】 Извадете за еднократна употреба уреди за ръка от външната страна на опаковката, те напълно са активирани въздух, на топло се затопля за няколко минути.Ако затоплянето да намалее, поставете електрическа възглавничка на въздух и се разклаща. 【Приложимите случаи】Пакети с грелкой за ръце са идеални за предпазване от измръзване на студено през зимата, по време на къмпинг, лов, пешеходен туризъм, каране на ски, риболов, зимни голф, студени футболни мачове на открито.

Други функции

Най-добри сделки