.

.

Yardwe 10 бр. Сватбена Табела За Маса, Трапезарна Маса в Селски стил, Сгъваема Маса, Празен Метален Знак, Карта за сядане гости, на Хартиен Скоба За водене на Бележки, Пос?

Yardwe 10 бр. Сватбена Табела За Маса, Трапезарна Маса в Селски стил, Сгъваема Маса, Празен Метален Знак, Карта за сядане гости,

BGN 7.29

Брой продукти
На склад

КУХНЕНСКИ АКСЕСОАРИ - Компютри визитки се различават превъзходна практичност и могат да ви помогнат да се прави разлика места за гостиСВАТБЕНИ КАРТИЧКИ . ?Лесен и практичен, той може да ви помогне да се различи, много удобен за своя употреба.Флип-надолу СКОБА - лесно можете да напишете и името на този гост, за да ви е по-лесно да се разграничи.КАРТИЧКИ ЗА НАСТАНЯВАНЕ - ? изработени от лек и по-фино обработени материали и може да ви направи една добра услуга.ЗАПАЗЕНИ ЗНАЦИ ЗА СВАТБА. ??【Празен дизайн】- Размер : 11 X9 виж Празна дизайн лесен за писане и използване, много практичен.Пратката е Списък на топ 10 x настолни карта Характеристики -Размер : Около 11,00 X9,00 X0,10 см / 4,32 X3,54 X0 картички за сядане. -Цвят : както е показано на скрепке за хартиени бележки -Материал : хартия, плат стойки за настолни картинки -Подходящи за ресторанти, банкети, сватби, партита, бизнес преговори и други настолни картички с имена. -Той е изработен от безопасни и щадящи материали, за да можете с увереност да го използвате за поставяне на карти. -Краищата са гладки и заоблени, без чеп, и няма да навредят на държач за бележки от кожена тел. -Дизайн разумен, лесно се пише, удобен и практичен, и той добре ще ви аксесоари за палатки. -Креативен дизайн красива, е пълен с творчество и ще бъде идеалното допълнение към на зададените булчински масата.Описание на продукта Декоративна плоча за масата, Тя има опростен дизайн и практически функции, вие можете да я използвате за категоризиране на места за гостите ви да могат лесно да намерят своите места.карта за поставяне на сватбена маса Е визитки за седалки, изработени от добри материали, с фина обработка и добра консистенция. многофункционални табелки за маси Това е най-простите и трайни визитки за седалки, подходящи за повечето случаи.

Други функции

Най-добри сделки