.

.

Кутия за съхранение на маски Ценете 6 Опаковки, Преносим Чанта-Калъф за маски, Контейнер-Органайзер за съхранение на маски, Годни за рециклиране и за еднократна упо?

Кутия за съхранение на маски Ценете 6 Опаковки, Преносим Чанта-Калъф за маски, Контейнер-Органайзер за съхранение на маски,

BGN 11.33

Брой продукти
На склад

6 опаковки, кутии за съхранение на маски от 3-те различни размери по 2 пакета всеки размер (маска в комплект не е включена).Изработен от качествен поли пропилен.Здрави, зелени, него не е лесно да се деформира.Портативен и удобен, лесно преносими. подходяща за чанти, джобове, чекмеджета, колата и т. Идеята за поддържане на маски в чистота.Ефективно предпазват маски за съхранение и позволяват многократно да ги използват. гаранция за 100% качество и удовлетвореността на клиентите.АБСОЛЮТНО БЕЗ РИСК.Купи с увереност в момента. 6 опаковки, кутии за съхранение на маски от 3-те различни размери. по 2 пакета всеки размер (маска в комплект не е включена).Изработен от качествен поли пропилен.Здрави, зелени, него не е лесно да се деформира.Портативен и удобен, лесно преносими. подходяща за чанти, джобове, чекмеджета, колата и т. Идеята за поддържане на маски в чистота.Ефективно предпазват маски за съхранение и позволяват многократно да ги използват. гаранция за 100% качество и удовлетвореността на клиентите.АБСОЛЮТНО БЕЗ РИСК.Купи с увереност в момента.МАТЕРИАЛИ - Нашият портативен и удобен кутия за съхранение на маски, калъф за маски, чанта за маски, органайзер за маски, контейнер за маски, държач за маски, изработени от хранително-поли пропиленового материал, който е полезен за здравето, е безвреден за околната среда и няма неприятна миризма.Предимства : Качествено материал Преносим 3 различни размера на Ефективно предпазват маски, лесен за почистване Размери : Малък - Дължина : 4,3 "Ширина : 3,5" Височина : 1,1" Среден- Дължина : 4,6"Ширина : 3,9" Височина : 1,1"Голям- Дължина : 7,2"Ширина : 5"Височина : 1,6"Mailto включва : Кутия за съхранение на маски * 6 (Малък- 2, среден-2, по-голяма-2) Моля моля, обърнете внимание : препоръчва се да се променят маска на всеки 4 часа.

Други функции

Най-добри сделки