.

.

CLISPEED 1 бр. Приспособления за тренировка по ръгби за деца, Лента с флага за спортен футболен оборудване, Футболна топка за деца, Флаг, Футболно Обзавеждане, Тренировъ?

CLISPEED 1 бр. Приспособления за тренировка по ръгби за деца, Лента с флага за спортен футболен оборудване, Футболна топка за деца,

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Спортни пособия за студенти : Тези качествени футболни колан и флагове с флаговете могат да бъдат използвани за различни от детски спортове, игри и дейности, като например улавяне на знамето, криеница, игра в компилация, сблъсъци, межсезонные тренировка и още много другиСтудентски колан флаг : Нашият футболен комплект с быстросъемным флага - чудесен начин да се съберат всички заедно и да се забавлявате.Аксесоари за футболната игра : Часове за забавление.Съберете екип за игра на пикап в парка или сблъсъци в задния двор. спортни пособия за студенти.Колан за сензорни игри : Децата могат бързо да прикрепите квадратче към собствения си колан благодарение на лесен за използване флажкам.Детска играчка-лента Монтесори : идеалното упражнение на открито : Този комплект е чудесен начин да се изведат на млади играчи навън, за да са научили за игра на футбол и получиха много удоволствие в процеса.Осъществяване на Списък 1 х колан флаг Особености -Идеален вид активна почивка : Този комплект е чудесен начин да се изведат на млади играчи навън, за да са научили за игра на футбол и получиха много удоволствие от процеса. флаг на футболния отбор.98 X0 спортен колан. -Материал : PU футболни отрывные колани usa : Лесно отрываемые колани лесно се облича и да използвате футболни спортни принадлежности. -Цвят : аксесоари за футболен хартата случайно цвят -Часовници за забавление.Съберете екип заедно за игра на пикап в парка или спортни сблъсъци в задния двор. -Независимо от това, опитвате ли се да поддържа форма в извън сезона, или просто го използва за забавление, този комплект е подходящ за вашия флагман на футбола, необходими за американски футбол. -Просто вземете колан и бързо и безопасно да се откъснете от бегач, за да "хванете" (или да се спре играта) студентски колан флаг Информация за стоки Американски футбол скута знамена се Препоръчват за деца на възраст над 7 години, тези колани с един размер, подходящи за повечето, за деца и възрастни, за да се забавляват за игра на футбол. футболни топки за деца Позволяват на цялото семейство да се присъединят, няма причина да стоите на страна, когато можете да глава за да се потопите в играта.

Други функции

Най-добри сделки