.

.

Кухненски Контейнер JINYISI Въртящо се Кофа за съхранение на зърно, Кофа за съхранение на Зърно, Складное Кофа За Ориз, Кофа за Ориз, херметично затворен Кофа За ориз, н?

Кухненски Контейнер JINYISI Въртящо се Кофа за съхранение на зърно, Кофа за съхранение на Зърно, Складное Кофа За Ориз, Кофа за Ориз, херметично

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

1 МНОГОКРАТНО ИЗПОЛЗВАНЕ : може да поставите буркан за съхранение на ориз на столешницах, рафтове за продуктите, хладилници, морозильных фотоапарати, тумбочках, комодах, бюфети, всичко да е организирано.Това е кофа за съхранение на ориз може да се използва за съхраняване на различни зърнени култури, от ориз до семена и тестени изделия. Голям капацитет : Нашите контейнери за сухи продукти да се настанят на най-разнообразни продукти, без да заема твърде много място.Този обяд-бокс траен, безопасен и полезен за здравето. Тайното съхранение : Нашият дециметр поддържа тайно съхранение, достъп до продукти с едно кликване на мишката.Прозрачно въртящо се кофа за ориз се вижда за лесно търсене на капацитет. Дръж си сухи продукти : Нашето въртящо се ведерко за ориз запазва вашите продукти, сухи и безопасни.Количествено събиране на ориз с едно щракване на мишката, за събиране в съответствие с количеството, без да се загуби.Вие може да махнете горния капак с кофи за ориз, за да добавите зърно. Прозрачен дизайнерски прозорци, други броячи са разбираеми от пръв поглед, а видовете са разбираеми от пръв поглед.Технически характеристики : Размер на : 25*30*29 см Функции : 1. Тя е изработена от безопасна пластмаса, която лесно се повреждат и осигурява по-дълго запазване на свежестта на продуктите. Добра херметичност и елегантен багажник.Тя също е с прост и елегантен външен вид.Моля, обърнете внимание : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.Уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Цветовете могат да се различават поради различни монитори, моля, разберете.

Други функции

Най-добри сделки