.

.

САЙ ЗАНАЯТИТЕ 86 Бр. Различни Небьющихся бижута във формата на Коледна топка под формата на Снежинки, Сезонни Декоративен Набор от Висящи бижута с ръчно подарък опа?

САЙ ЗАНАЯТИТЕ 86 Бр. Различни Небьющихся бижута във формата на Коледна топка под формата на Снежинки, Сезонни Декоративен Набор от

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Класически дизайн и цветово съответствие】 Тези коледни украси, разработени от нашите американски дизайнери, са класически и елегантни за КоледаТакива блестящи коледни топки ще сладък и мил декорация на вашия празник. 【86шт Коледна украса】 набор от 86шт, съдържащ 77 коледни топки и 9 коледни орнаменти във формата на снежинки в кутия за подарък, идеален като идеалния подарък или просто за вашата собствена употреба. 【НЕЧУПЛИВИ УКРАСА за коледната ЕЛХА】 В сравнение с традиционните изделия от стъкло, нашите украси за елхи, изработени от трайни и екологично чиста пластмаса, което осигурява отлична небьющуюся производителност.Боклук няма да навреди на вашите деца, когато те ще играят с него. 【За различни случаи】 Те също са идеални като сватбена украса, декор за партита по повод ангажименти и аксесоари за дома по протежение на оградата или на масите. 【Гаранция, без да се тревожи】 САЙ ЗАНАЯТИТЕ осигурява връщане на парите в рамките на 90 дни или политика на връщане в случай, че не сте доволни на 100% . 【Класически дизайн и цветово съответствие】 Тези коледни украси, разработени от нашите американски дизайнери, са класически и елегантни за Коледа.Такива блестящи коледни топки ще сладък и мил декорация на вашия празник. 【86шт Коледна украса】 набор от 86шт, съдържащ 77 коледни топки и 9 коледни орнаменти във формата на снежинки в кутия за подарък, идеален като идеалния подарък или просто за вашата собствена употреба. 【НЕЧУПЛИВИ УКРАСА за коледната ЕЛХА】 В сравнение с традиционните изделия от стъкло, нашите украси за елхи, изработени от трайни и екологично чиста пластмаса, което осигурява отлична небьющуюся производителност.Боклук няма да навреди на вашите деца, когато те ще играят с него. 【За различни случаи】 Те също са идеални като сватбена украса, декор за партита по повод ангажименти и аксесоари за дома по протежение на оградата или на масите. 【Гаранция, без да се тревожи】 САЙ ЗАНАЯТИТЕ осигурява връщане на парите в рамките на 90 дни или политика на връщане в случай, че не сте доволни на 100% .САЙ Craft - това е фабриката-доставчик с дългогодишен опит в производството на коледни декоративни изделия.Дух на нашата марка се състои в това, да даде своя уютному дома елегантен, стилен и празничен вид, в сезона на отпуските.

Други функции

Най-добри сделки