.

.

Diduikalor 24 бр., Дълъг Бадем Преса За нокти, Френски Режийни Нокти С лепило, Черна Лента с Телесен Цвят С Бели Звезди, Графични Овални Режийни Ноктите, Средната Акрилна Н?

Diduikalor 24 бр., Дълъг Бадем Преса За нокти, Френски Режийни Нокти С лепило, Черна Лента с Телесен Цвят С Бели Звезди, Графични

BGN 4.79

Брой продукти
На склад

Че можете да получите : Комплект от 24 изкуствени нокти с различни размери, различни размери са проектирани така, че по-добре да се обърне към собствения си ноктите, нашите изкуствени нокти са изработени от вливат в гел материал за най-добра гъвкавост и по-реалистичен и естествен ефект от носенетоСигурност : Акрил, гел режийни ноктите по-безопасно и няма да навредят на ноктите, нетоксичен, без мирис, гладко полирани, всеки може да ги носите и можете по-добре да промените дължината или да им даде друга форма, която ви харесва.Повторно използване на : Изкуствени нокти могат да се използват няколко пъти.Ако искате да ги носят известно време, можете да поставите изтрити ноктите на правилното място и отново да се носят ги на ръка следващия път, когато искате да ги използвате.Спестяване на време : Монтаж на изкуствени режийни ноктите ви спестява повече време, просто трябва да се вадят фалшиви нокти, намери размер, подходящи за вашата размер на ноктите, нанесете малко количество лепило върху ноктите, нанесете го върху ноктите и забожда в продължение на 30 секунди.Подарък : В същото време, можете да използвате изкуствени режийни ноктите цена и като подарък за себе си или да ги дарят на своите приятели, които обичат да правят със собствените си ръце, на майка си и приятелки, те всички могат да се възползват от тях.Как се прилага?1. Отрежете страничните страна и област на кожичките, за прецизно напасване. Изберете правилния размер на режийни нокти за всеки пръст. Нанесете върху ноктите ни клеевую стикер. Сложете отгоре ноктите. Натиснете върху тях в продължение на 10 секунди. Арт маникюр завършен.Как да се освободите?1. Накиснете в топла вода за около 2 минути, и лепило висящи ще е по-лесно отстранени. Внимателно отстранете въздушната ноктите отстрани.

Други функции

Най-добри сделки