.

.

Сгъваема Сушилня Cabilock, 2 бр., Кръгла Простор за Сутиени, Закачалка за Чорапи, Прищепка с Закачалка за Бельо, Пластмасова Скоба, Скоба за Дрехи, Сгъваема за Дрехи, Мног?

Сгъваема Сушилня Cabilock, 2 бр., Кръгла Простор за Сутиени, Закачалка за Чорапи, Прищепка с Закачалка за Бельо, Пластмасова

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

СГЪВАЕМА прищепка за ДРЕХИ - богат на функции : Половин разгъва за детски дрехи и по-малки елементи, изцяло се разгъва за дрехи за възрастниЗАКАЧАЛКА ЗА дрехи С клип - чрез нашия закачалка за дрехи, вие ще спестите място на въже за пране или проветривателе.СКОБА за ЗАКАЧАЛКИ за ЧОРАПИ - Портативен : , подходящи за дома, за пътуване или бизнес пътувания.Дава възможност за по-удобно почистване на дрехи.Закачалка за СУШЕНЕ на дрехи - Закачалка за сушене на дрехи с щипки може да се сгъва и съхранява, когато не се използва.Простор за чорапи-независимо Дали е суха спокоен ден или ветровит, нашите скоби сигурно ще запази вашата пране.Комплектът включва 2 стелажи за чорапи Особености - Портативен : , подходящи за дома, за пътуване или бизнес пътувания.Дава възможност за по-удобно почистване на дрехи, простор за сутиени. - С достатъчно количество скоби можете да се окачват чорапи, бельо, детски дрехи и т. Закачалка за чорапи. - Размер : 36x35,5x30 см; 14,17x13,98x11,81 инча (ите), Закачалка за бельо. - Независимо дали е суха спокоен ден или ветровит, нашите скоби запазват си сигурна за пране на сгъване прищепку за бельо. - Материал : полипропилен сушилня за обувки. - С помощта на нашата закачалка за дрехи, вие ще спестите място на въже за пране или сгъваема закачалка за вентилация. - Мултифункционална : Наполовина разложенный за детски дрехи и малки обекти, напълно разложенный за изсушаване на чорапи за дрехи за възрастни. - Закачалка за дрехи с щипки може да се сгъва и съхранява, когато тя не се използва за домашни принадлежности. - Цвят : Синя закачалка за чорапи от неръждаема стомана.Описание на продукта Висящи закачалки с клипове При достатъчно количество скоби ще можете да се мотае чорапи, бельо, детски дрехи и т. Скоба за закачалки за чорапи клечки за дрехи предвидени са на закачалка, а бельото е по-удобно и лесно се оттегли. материал поставка за сушене на чорапи, изящна изработка изработка и удебеляване.

Други функции

Най-добри сделки