.

.

erddcbb Space Grey Алуминиеви Рафтове за Баня, полици за Баня, Стенен Държач За Шампоан, Рафтове за Душ, Кухненски Рафтове За Съхранение на хавлиените Кърпи, Аксесоари За Ба?

erddcbb Space Grey Алуминиеви Рафтове за Баня, полици за Баня, Стенен Държач За Шампоан, Рафтове за Душ, Кухненски Рафтове За Съхранение

BGN 41.49

Брой продукти
На склад

➤ Многофункционални стелажи за търговски изложения на продукти - Нашите плаващи стенни рафтове, направени от космическия алуминий метод анодиране, космически алуминий е безопасна и не изисква поддръжкаКосмически алуминий - идеалният избор за влажни или наситени с пара помещения, тъй като той никога не ръждясва, не беля и да не накърняват или. ➤ Достатъчно място - достатъчно пространство за съхранение и подреждане на аксесоари за миене на съдове, кухненски принадлежности, предмети за декорация и т., за да си къща изглеждаше по-малко загроможденным.Отлично решение за прецизно съчетаване на удобство със стилен дисплей. ➤ Конструкция сливных дупки-предотвратява попадането на вода на рафта, след като душата, прави я суха и подредено, предпазва елементи на рафт от размножаване на бактерии. ➤ Лесна инсталация - Модерните стенни рафтове идват в комплект с инструменти за монтаж на оборудване.Просто го закрепете прилагаемыми винтове, и тези стенни рафтове са готови да украсят дома и настаняване. ➤ Гаранция за удовлетвореност - Ако се сблъскате с някакви проблеми, които не ви устройват, моля, веднага се свържете с нас, нашият приятелски екип за обслужване на клиенти положи всички усилия, за да върнем усмивката на вашето лице.Име на продукта : Многофункционална полк за баня Основен материал : Космически алуминий размери на продукта : дължина * ширина * высота30 см Размер : 30 см * 12,5 см. * 12 см40 см Размер : 40 см * 12,5 см. * 12 см50 см Размер : 50 см * 12,5 см. * 12 см60 см размер : 60 см * 12,5 см. * 12 смособенности : Защита от корозия, издръжливост, сила.Применимая сцена : баня, складово помещение, хол, детска градина, кухня, идеален за съхранение в ъгъла на банята.Пратката включва : 1x полк за баня Забележка : Украса в комплекта не са включени. Пробиване на винта" Моля, маркирайте местоположението на дупки в стената." Пробиват дупки в определено от вас място, след това поставете найлонова разширителния винт в дупката така, че да е успоредна на стената." Място на рафта в банята, вверните трън припокриване в разширителния болт и затегнете, за да закачите основа."Първо инсталирайте расширительные ядки, след това завинтите декоративни гайки.За мнения и контакти, Ако не сте доволни от нашите продукти или услуги, моля, свържете се с нас.Ние обещаваме да ви осигури задоволително решение.

Други функции

Най-добри сделки