.

.

UCINNOVATE 1 Опаковка Автомобилния Изсушаващ кърпи Много Голям размер, 63 x 23 инча, за сушене на спортни автомобили, камиони и лодки с Мрежесто калъф, 5-кратно Водопоглъщае?

UCINNOVATE 1 Опаковка Автомобилния Изсушаващ кърпи Много Голям размер, 63 x 23 инча, за сушене на спортни автомобили, камиони и

BGN 7.46

Брой продукти
На склад

[МАШИНИ ЗА БЪРЗО ИЗСУШАВАНЕ] Увеличен размер на 63 23 инча x 1 опаковкаИдеален за големи сушене.Сега можете да изсъхне на своя камион или suv за един курс, за да спестите време. [БЕЗ ДРАСКОТИНИ и ВЛАСИНКИТЕ] Ръбове сключват копринена лента, което ги прави 100% свободни от надраскване.Много микрофибър здраво закотвени на базата на чаршафи, осигурявайки си пълна липса на нпд. [5-КРАТНА АДСОРБЦИЯ] е направен от висококачествени влакна с дебелина 500 гориво с 250 000 изключително тънки нишки на квадратен инч, което осигурява сверхпоглощение вода, 5 пъти над собственото си тегло. [ПАКЕТИ с СЕТЧАТЫМИ ЧУВАЛИ] Кърпа опаковани в текстилен калъф за лесно съхранение в багажника на колата и пропускливост на въздух за да се предотврати размножаването на бактерии. [НЕЖНО и МЕКО] Висококачествено влакно е много нежно и меко, то е безвредно за оцветяване и покриване на вашите автомобили.Ние произвеждаме това е кърпа от микрофибър за сушене на камиони и ванове, напълно да отговарят на вашите изисквания за качество, дизайн, еднакво опаковка и съхранение. [МАШИНИ ЗА БЪРЗО ИЗСУШАВАНЕ] Увеличен размер на 63 23 инча x 1 опаковка.Идеален за големи сушене.Сега можете да изсъхне на своя камион или suv за един курс, за да спестите време. [БЕЗ ДРАСКОТИНИ и ВЛАСИНКИТЕ] Ръбове сключват копринена лента, което ги прави 100% свободни от надраскване.Много микрофибър здраво закотвени на базата на чаршафи, осигурявайки си пълна липса на нпд. [5-КРАТНА АДСОРБЦИЯ] е направен от висококачествени влакна с дебелина 500 гориво с 250 000 изключително тънки нишки на квадратен инч, което осигурява сверхпоглощение вода, 5 пъти над собственото си тегло. [ПАКЕТИ с СЕТЧАТЫМИ ЧУВАЛИ] Кърпа опаковани в текстилен калъф за лесно съхранение в багажника на колата и пропускливост на въздух за да се предотврати размножаването на бактерии. [НЕЖНО и МЕКО] Висококачествено влакно е много нежно и меко, то е безвредно за оцветяване и покриване на вашите автомобили.Ние произвеждаме това е кърпа от микрофибър за сушене на камиони и ванове, напълно да отговарят на вашите изисквания за качество, дизайн, еднакво опаковка и съхранение.Край на добре обвязаны копринена панделка.Много микрофибър здраво закотвени на базата на чаршафи.

Други функции

Най-добри сделки