.

.

jojofuny Детски Играчки Детски Играчки Детски Играчки 20pcs Мини Снежен човек и Мини Фигурки на Снежен човек, Коледни Фигурки на Снежен човек Миниатюрни Фигурки на Снеже?

jojofuny Детски Играчки Детски Играчки Детски Играчки 20pcs Мини Снежен човек и Мини Фигурки на Снежен човек, Коледни Фигурки на Снежен

BGN 4.99

Брой продукти
На склад

Аксесоари за парти по случай рождения ден - висок Клас полимерна материал, изящна изработка, очарователен и миниатюрниМини снежен човек със собствените си ръце - също така подходящ за производство на заколок за коса, scrapbooking, калъфи за мобилни телефони, декорации в рамка и т. Мини снежен човек diy - Коледен снежен човек от катран, лек, елегантен, него не е лесно да се прекъсне.Смола снежен човек - Коледна рана от смола за декор на вашия работен плот, мини-градина, микро-разкошни бижута.Бижута във формата на снежен човек от смола - също отлични за занаяти собствените си ръце, като шнола за коса, ленти за коса, калъф за телефон, чанта, рамка за снимки и т. Аксесоари за парти по случай рождения ден-е Изработен от висококачествен материал, смола, фина работа, очарователен и миниатюрни.Мини снежен човек със собствените си ръце - също така подходящ за производство на заколок за коса, scrapbooking, калъфи за мобилни телефони, декорации в рамка и т. Мини снежен човек diy - Коледен снежен човек от катран, лек, елегантен, него не е лесно да се прекъсне.Смола снежен човек - Коледна рана от смола за декор на вашия работен плот, мини-градина, микро-разкошни бижута.Бижута във формата на снежен човек от смола - също отлични за занаяти собствените си ръце, като шнола за коса, гумени ленти за коса, калъф за телефон, чанта, рамка за снимки и т. на Помещение включва 20 x мини-декори за снежен Характеристики - Материал : смола. - Това ще ви донесе огромно удоволствие, просто използвайте въображението си, и живота ще стане по-голям. - Коледна рана от смола за декор на вашия работен плот, мини-градина, микро-разкошни бижута. - Коледен снежен човек от катран, лек, елегантен, и му е трудно да се прекъсне. -Също така е чудесно за занаяти собствените си ръце, като шнола за коса, ленти за коса, калъф за телефон, чанта, рамка за снимки и т.- Произведени от висококачествена смола, фина работа, очарователен и миниатюрни.Описанието на Тези коледни миниатюрни фигурки на снежен човек изпълнени в ярки цветове, атрактивни и да сте очарователен.Те са идеални за украса на микро-пейзаж, а също са идеални за вземане на своите ръце, като ленти за коса, фиби, калъфи за мобилни телефони и т.

Други функции

Най-добри сделки