.

.

ZSBLXHHJD Абразивная шкурка 6 Инча 150 Мм Златна самоклеящийся Шлайфане диск PSA, подходящ За суха wheelhead хартия DA Sander за дървообработване или автомобилни обработка (Обясне?

ZSBLXHHJD Абразивная шкурка 6 Инча 150 Мм Златна самоклеящийся Шлайфане диск PSA, подходящ За суха wheelhead хартия DA Sander за дървообработване

BGN 16.91

Брой продукти
На склад

Песъчинките за шкурка износоустойчивост, ефективни, а abra равномерно върху шкуркаAbra здраво прикрепен към шкурка и няма да падне по време на смилането. 1) е Изработена от корунд, алуминиев оксид със супер-покритие, с остра рязка обработка и еднакво покритие. 2) Те могат да включват също така лесен за употреба на етикета, за лесно отстраняване на листа.Шлифовъчни кръгове лесно се натискат на задния панел, и те ще бъдат внимателно отстранени, оставяйки незагрязненную повърхност за следващата шлайфане колело. 3) Може да се използва за купето на автомобила и боядисване, дърводелски, металообработка, фибростъкло, грунд и пластмаса.Комплектът включва : 10 шлифовъчни дискове.Той е лесен за използване и обхваща голям брой области, ефективно се затваря и спестява време.Не е нужно през цялото време да пререже шкурка 1) е Изработена от алюмокорунда със супер покритие, предоставя остра слама и хомогенна тапицерия 2) Те също са снабдени с лесни за използване етикет, който позволява лесно да правите уплътнение.Шлифовъчни кръгове лесно притиснати към гърба, и те ще бъдат внимателно отстранени, оставяйки незагрязненную повърхност за следващата шлайфане колело. 3) Може да се използва за оцветяване на купето на автомобила, дърводелски, обработка на метал, фибростъкло, грунд и пластмаса комплектът включва : 10 шлифовъчни дискове.

Други функции

Най-добри сделки