.

.

BESPORTBLE 2 бр. Висока Лодка за Електронна Преносим спортна помощ с Каяком Риболов Децибела Учител Сигурност конна обучение на Кучето на Съдията Баскетболни Състезани?

BESPORTBLE 2 бр. Висока Лодка за Електронна Преносим спортна помощ с Каяком Риболов Децибела Учител Сигурност конна обучение на Кучето на Съдията

BGN 11.69

Брой продукти
На склад

ABS СВИРКА с високо децибелом - можете да изпратите този свирка на своите приятели, които обичат активния отдих и къмпинги.АВАРИЕН СВИРКА с шнурком - идва с черно шнурком, лесно се носи с себе си или на ръката си.Судейские свирки - За съдии, учители, тренировка, оцеляване, критична ситуация, паша, дресура на птиците или на кучета, и т. АВАРИЙНО-БЯГАЩИ свирки-За съдии, учители, тренировка, оцеляване, критична ситуация, паша, дресура на птици или кучета и т. СПОРТНИ свирки-Подходящи за съдии, треньори, пътешественици, авантюристи, водачи, на мажоретките, лоши хора, учители, водачи на пътни, възрастните хора и така нататък.Пратката включва 1 х свирка Характеристики -Размер : около 13,60 X3,80 X3,30 см/5,34 X1,49 X1,30 инча -Судейский свирка от КОРЕМА не ръждясва и не е податлива на корозия.Може да се използва в продължение на дълго време. - Подходящ за съдии, треньори, пътешественици, авантюристи, водачи, на мажоретките, лоши хора, учители, водачи на пътни, възрастните хора и така нататък. - Тези екстри са отлични за съдии, тренировки, учители, оцеляване, извънредни ситуации, училище, фитнес зала и т., също са подходящи за хора от всяка възраст. - Материал : ABS - Портативен размер, лек, лесен за носене.Това също може да ви донесе много удобства. - Звукът е силен и ясен, можете бързо привлича вниманието на публиката по всяко удобно за вас време.Информация за стоки Свирка с високо децибелом Му също могат да се използват за дейности на открито, като за възстановяване на свирка. аварийните свирки за джогинг Отлични за съдии, демонстративный писклив звук с лекота разбива на шума на тълпата и бърборене играчи. спортни свирки са лесни за използване от традиционните судейские свирки, дизайн с висока тональностью позволява всеки път издава силен, ясен звук, дори ако сте малко запыхались.

Други функции

Най-добри сделки