.

.

TURNMEON 3 бр. Декорация за Масата за Свети Валентин Любов Знак Червено Сърце XoXo Джудже С Деня на Свети Валентин Дървена Маса Централните Украса за св. Валентин Домашен ?

TURNMEON 3 бр. Декорация за Масата за Свети Валентин Любов Знак Червено Сърце XoXo Джудже С Деня на Свети Валентин Дървена Маса Централните

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

3 бр Знаци за украса на масата с джуджетата в "Свети Валентин"] Пратката включва 3 бр. дървени настолни знака на Свети Валентин", като всеки размер на 7,8 * 5 инча (дължина * височина), заема малко пространство. [3 различни стила] се предлага в 3 релаксиращи стилове : "Любов", "Happy Valentine Day", с букви "Xo Xo", гномиками, червени и розови сърца, а също така и в ярки червени и розови цветове, които ще добавят романтична и приятна атмосфера във вашия дом. [Стабилна дървена основа] Всяка украса за масата Valentine ' s има дървена основа, за да те здраво стояха на бюрото си. [Централната украса на дървената маса в "Свети Валентин"] Тези настолно украшение с надписи на Свети Валентин са изработени от дървен материал, им е трудно выцветать, те са безопасни и трайни, можете да ги използвате отново в продължение на дълго време. [Декорации за деня на "Свети Валентин"] Централната украса на масата за Деня на Св. Валентин и за всички други места и романтични поводи като Деня на Свети Валентин, сватба, предложение за брак, годеж, годишнина от сватбата и т., Дръж го на прозореца, мантел рафтове, етажерка, холна маса, бюро и т. стикери за декорация на масата под формата на джуджета в "Свети Валентин"] Пратката включва 3 бр. дървени настолни знака на Свети Валентин", като всеки размер на 7,8 * 5 инча (дължина * височина)заема малко пространство. [3 различни стила] се предлага в 3 релаксиращи стилове : "Любов", "Happy Valentine Day", с букви "Xo Xo", гномиками, червени и розови сърца, а също така и в ярки червени и розови цветове, които ще добавят романтична и приятна атмосфера във вашия дом. [Стабилна дървена основа] Всяка украса за масата Valentine ' s има дървена основа, за да те здраво стояха на бюрото си. [Централната украса на дървената маса в "Свети Валентин"] Тези настолно украшение с надписи на Свети Валентин са изработени от дървен материал, им е трудно выцветать, те са безопасни и трайни, можете да ги използвате отново в продължение на дълго време. [Декорации за деня на "Свети Валентин"] Централната украса на масата за Деня на Св. Валентин и за всички други места и романтични поводи като Деня на Свети Валентин, сватба, предложение за брак, годеж, годишнина от сватбата и т., да я Постави на прозореца, мантел рафтове, библиотеки, кана за кафе, бюро и т.

Други функции

Най-добри сделки